Mainos

Sonkajärven ampuja pääsi taas pakoon - yritti rahtilaivaan

Poliisi ei ole onnistunut tavoittamaan Sonkajärven ampujaa Raahen Rautaruukin alueelta.

MTV3:n tietojen mukaan Sonkajärven ampujaksi epäilty mies oli yrittänyt aikaisemmin Ruukin alueella olleeseen rahtilaivaan, johon hän ei kuitenkaan päässyt sisään.

Joidenkin tietojen mukaan mies olisi päässyt myös tehtaan ruokalaan, joka suljettiin kutsumattoman vieraan saavuttua. Poliisi ei ole vahvistanut tietoa.

Tehdasvisiitin jälkeen ampuja pakeni tehtaan alueella olevaan metsään, josta hän on poliisin tietojen mukaan päässyt pakenemaan tehdasalueen ulkopuolelle.

Hänen perässään on useita luotiliivein ja varustautuneita poliisipartioita. Alueen asukkaita varoitetaan aseistetusta ja mahdollisesti vaarallisesta miehestä. Havainnot pyydetään soittamaan hätänumeroon.

MTV3 seuraa operaatiota Raahessa Pohjois-Pohjanmaalla.

Ampui ja varasti pullaa

Ulkomaalaiseksi arveltua nuorehkoa miestä etsittiin aiemmin tiiviisti Pohjois-Savosta ja Kainuusta parin viikon takaisen ammuskelun takia. Kukaan ei loukkaantunut ammuskelussa.

Raahen poliisi tutkii nyt kuutta viime päivinä tapahtunutta rikosta, joiden epäillään liittyvän toisiinsa. Tekijä on vienyt mukanaan muun muassa kaksi asetta ja niihin kuuluvia patruunoita. Yhdestä pakastimesta on hävinnyt noin sata pullaa. Tekijä on liikkunut mönkijällä ja mopolla, jotka hän on anastanut.

Poliisi kehottaa ihmisiä varovaisuuteen, koska miehen liikkeistä eikä myöskään henkisestä tilasta ole tarkempaa tietoa.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.