Somevyöryn aiheuttanut maajussi-Mauno: "Olen oikeasti tällainen, ihan sama mitä haukutte"

Maajussi-Mauno kertoo lukevansa kaikki mahdolliset hänestä kirjoitetut kommentit.

VIDEO: Maajussi-Mauno ja morsianehdokas uppoutuvat hengelliseen keskusteluun

Maajussille morsian -ohjelman tuore kausi on edennyt treffiviikonloppuun, jossa maajussien nelikko on valinnut neljä naista viettämään kanssaan ryhmätreffejä. 

Muutaman ensimmäisen jakson jälkeen suurta somekeskustelua on herättänyt maajussi-Mauno, jonka olemus ja mielipiteet ovat herättäneet katsojissa ristiriitaisia tunteita. Mauno kertoo MTV:lle lukevansa itse ahkerasti hänestä kirjoitettuja nettikommentteja. 

– Netti- ja someraivo on kyllä niin kovaa edelleen, Mauno toteaa. 

– Olen kyllä ihan kaikki lukenut läpi mitä on vaan silmään tullut. On kyllä jännittävää, miten paljon ihmiset analysoivat ja millaisia reaktioita kaiken kaikkiaan on tullut. 

Mauno kertoo ajattelevansa ohjelman tekoa pitkälti hauskanpitona. Joihinkin katsojiin hänen olemuksensa vaikuttaa vahvasti.

– Joillakin menee niin tunteisiin se juttu, että pitää mennä nettiin haukkumaan. Se tuntuu tosi erikoiselta kyllä. 

Maajussi myöntää, että negatiivisilla kommenteilla on myös vaikutuksensa häneen. Mauno kertoo pohdiskelevansa kovia kritiikkejä itsekseen jonkin verran.

– Toisaalta sitten taas tiedän itseni niin hyvin. Tiedän, että se reaktio minkä ihmisissä aiheutan, ei liity suoraan minuun millään tavalla. Tuon ihmisissä esiin sellaisia tunteita, jotka liittyy enemmän heidän omaan epävarmuuteen. 

Mauno kertoo odottavansa innolla tulevia jaksoja ja reaktioita, joita ne aiheuttavat. Hän kertoo myös olevansa valmis keskustelemaan kasvotusten, jos joku haluaa antaa hänelle huonoa palautetta sarjasta. 

– Olen oikeasti tällainen, ihan sama mitä te haukutte. Se on ajatusmaailmani. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat