Somevaikuttaja Joonas Pesonen sivalsi Teemu Selännettä, joka vastasi napakasti takaisin – Sirpa Selänteen somekohu paisuu

Sirpa Selänne kirjoitti kantaa ottavan somepostauksen, joka on herättänyt paljon keskustelua.

Ex-jääkiekkoilija Teemu Selänteen vaimo Sirpa Selänne otti vahvasti kantaa Instagram-kirjoituksessaan henkilöihin, jotka vastustavat virkavaltaa mielenosoituksissa.

Sirpan mukaan heidän omia lapsiaan ei tulla näkemään vastaavanlaisissa mielenilmauksissa. 

– Me on opetettu myös meidän lapsemme käyttäytymään ja heitä ei varmasti tulla näkemään missään mielenosoituksissa riehumassa ja vastustamassa virkavaltaa tai häiritsemässä tavallisten ihmisten arkea häiriköimällä julkisilla paikoilla.

Selänteen mukaan vanhempien pitäisi ottaa enemmän vastuuta lapsistaan, jotka rikkovat lakia. 

– Itse vanhempana en hyväksyisi omien lasteni makaavan ajotiellä keltaiset liivit päällä ja ajattelevan, että se on ok. Miten ihmeessä se voi olla kenenkään mielestä oikein ja sallittua? Millainen vanhempi hyväksyy tällaisen käytöksen omilta lapsiltaan, Sirpa tilitti postauksessaan.

Teemu Selänne ilmaisi tukensa vaimonsa somepostaukselle. 

– Hyvä Sippe! Wow..täyden 10:in kirjoitus. Vaikkakin veikkaan että vassarit ja reppanat ei siitä tykkääkään…, Teemu kirjoitti.

Sirpan somepostaus on herättänyt paljon keskustelua puolesta sekä vastaan ja siihen on tullut alle vuorokaudessa yli 1 700 kommenttia. Sirpa ei nimeä kirjoituksessaan Elokapinaa, mutta moni kommentoija on ottanut sen puheeksi.

Somevaikuttaja Joonas Pesonen osallistui keskusteluun Sirpan somepostauksen alla.

–  Sirpa, miehesi on kaukalossa hakannut toisia ihmisiä. Nyt on aika ottaa katse sanakirjaan kohtiin, joissa puhutaan etuoikeuksista, solidaarisuudesta ja reflektiosta. Aurinkoa kesään, Pesonen kommentoi.

– En ole koskaan hakannut ketään kaukalossa, ihan tiedoksi vaan, Teemu kommentoi.

– Pahoittelut, jos olen tulkinnut väärin uraasi. Onko siis niin, että urasi aikana et ole saanut rangaistusta väkivaltaisuudesta, poikittaisesta mailasta, keihästämisestä? Pesonen kysyi Teemulta, joka ei enää vastannut.

Aleksi Valavuori kommentoi keskittyneensä lukemaan julkaisun kommentteja. 

– Päivän parasta viihdettä tämä kommenttiketju! Go Sherpa! Valavuori kirjoitti.

Iida Vainio ilmaisi tukensa Sirpalle omassa Instagramin tarinat-osiossa, joka on nähtävillä 24 tuntia.

– Olen aivan samaa mieltä tästä! En voi käsittää ajotiellä makaamista tai virkavallan vastustamista. Jotain järkeä pitäisi ihmisillä olla, Vainio kirjoitti. 

Lue myös:

    Uusimmat