Erohakemuksen jättänyt Esko Eerikäinen: Osa minusta kuoli pois

Hunks-tanssija Esko Eerikäinen kertoo lopullisen avioerohakemuksen jälkeisiä tuntemuksiaan MTV3.fin Viihdeuutisille.

MTV3.fin Viihdeuutiset tavoitti Esko Eerikäisen tuoreeltaan sen jälkeen, kun hän oli yhdessä tulevan ex-vaimonsa Martina Aitolehden kanssa käynyt allekirjoittamassa parin toisen vaiheen avioerohakemuksen.

– Onhan tämä surullista, että näin kävi. Eihän sitä koskaan mennä naimisiin sillä ajatuksella, että sitten myös erotaan. Osa minusta kuoli pois, mutta entistä vahvempana mennään eteenpäin, Esko toteaa.

Eskolle parin ero konkretisoitui jo keväällä, kun Martina muutti pois parin yhteisestä asunnosta. Tämän jälkeen ero on Eskon mukaan ollut lopullista koko ajan, avioerohakemuksen toinen vaihe oli vain suhteen päättymisen viimeinen silaus. Martina ja Esko jättivät ensimmäisen avioerohakemuksensa Helsingin käräjäoikeuteen tammikuussa.

– Kyllä tässä on tullut puolen vuoden aikana käytyä kaikki tunteet läpi. Onhan se hirveä pettymys, kun on ihmisenä ensin sitoutunut suhteeseen, ja sitten käy näin, nyt on tyhjä olo. Nyt on kuitenkin edessä uusi aloitus, se mitä on jätetty taakse, jää myös taakse, Esko kommentoi.

MARTINA & ESKO: ISKU KOLUMBIAAN -sarjan jaksoja ja ekstravideoita voi ohjelman sivustolta katsoa 20. heinäkuuta saakka.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja