Somesta tuttu pyöräilevä kissa joutui ikävään onnettomuuteen – seuraajat kiinnittivät huomion vaaralliseen yksityiskohtaan

Lontoossa päivittäin kissansa kanssa pyöräilevä mies joutui kevyen moottoriajoneuvon töytäisemäksi 0:50
Travis julkaisi videon ikävästä onnettomuudesta.

Lontoossa päivittäin kissansa kanssa pyöräilevä mies joutui kevyen moottoriajoneuvon töytäisemäksi.

Travis Nelson, 47, oli pyöräilemässä sosiaalisesta mediasta tutun vauhdinhurmaa rakastavan valkean tuuheaturkkisen kissansa Sigridin kanssa. Parivaljakko oli joutunut punaisten valojen pysäyttämäksi vilkkaan risteyksen liikennevaloihin.

Valojen vaihtuessa vihreäksi takaata yritti kuitenkin ohi malttamaton mopedia ajava kuski. Ohituksessa mopedi osui Travisin ja Sigridin pyörään töytäisten parivaljakon asfaltinpintaan. 

– Kärsimätön ja liian läheltä ohittanut mopokuski heitti meidät pyörän selästä tänään. Onneksi poliisi oli aivan takanamme, jotta he saattoivat torua meitä ajamisesta ilman kypärää ja lähteä paikalta, Travis kertoo videon saatetekstissä. 

Poloinen Sigdird putosi tilanteessa etukorista, jossa se normaalisti matkustaa pyörän kyydissä. Hätääntynyt Travis nappasi kissan nopeasti kiinni, ennen kuin kissa ehti tehdä mitään huonoa ratkaisua vilkkaasti liikennöidyssä risteyksessä.

– En ollut kaatumisesta vihainen, koska pysyn yleensä aika rauhallisena tilanteissa. Yritin hoitaa tilanteen parhaalla mahdollisella tavalla, Travis kuvailee tunteitaan.

Sigrid ei satuttanut itseään onnettomuudessa ja videon perusteella kissat todellakin taitavat pudota aina jaloilleen. Travis sen sijaan satutti kaatuessaan polvensa ja kertoo, ettei hetkeen pysty pyöräilemään.

– Tämä on ensimmäinen kertani poissa pyörän selästä sitten vuoden 2007, Travis kertoo.

Missä kypärä?

Travis ja Sigrid ovat suosittu parivaljakko TikTokissa. Heidän pyöräilyvideonsa keräävät lähes aina tuhansia, jopa miljoonia katselukertoja. 

Travis julkaisi myös kyseisen onnettomuusvideon parivaljakon TikTokiin.

– Juuri tämän takia en tykkää pysähtyä punaisiin valoihin. Huomaamattomat ja kärsimättömät motoristit osuvat usein pyöräilijöihin valojen vaihtuessa vihreiksi, Travis kertoo TikTokissa.

Tällä kertaa katsojat kuitenkin kiinnittivät huomiota erääseen tärkeään yksityiskohtaan, joka harvoin edes näkyy kaksikon videoilla. Travis ei nimittäin normaalisti käytä pyöräillessään kypärää.

– Ole varovaisempi. Ehkä sinun kannattaisi hankkia peilejä ja varmistaa, että osoitat selvästi, mihin suuntaan olet kääntymässä. Lontoo ei ole mitään vitsi, niin kuin tiedät. Aja turvallisesti, eräs käyttäjä kommentoi.

– Onneksi pikkuinen kissasi on kunnossa. Ole kiltti ja kuuntele tuota naista ja käytä kypärää, kommentoi toinen. 

Onnettomuustilanteen näki myös takana ajanut poliisiauto. Videolla siviiliasuinen poliisi tulee ohjeistamaan Travisia kypärän tärkeydestä.

Videon onnettomuudesta on TikTokissa katsottu tähän mennessä lähes 400 000 kertaa.

Katso tilanne yllä olevalta videolta!

Lähteet: Caters ja @sigirides/TikTok

Lue myös:

    Uusimmat