Mainos

Somessa kihistään Ensitreffit-parin asumuserosta: "Petri pyöräilee pois omasta avioliitostaan"

Ensitreffit alttarilla ohjelmassa naimisiin menneet Mari ja Petri aloittavat suhteensa puhtaalta pöydältä. 

AVAn Ensitreffit alttarilla on sarja, jossa kuusi sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin entuudestaan tuntemattoman ihmisen kanssa. Rohkeat sinkut tapaavat tulevan puolisonsa vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen elämän alttarilta.

Tiistaina 3. lokakuuta esitetyssä jaksossa Mari ja Petri kertovat asiantuntija Elina Tanskaselle, että he aikovat ottaa suhteessaan aikalisän ja tarkastella tilannetta kaveripohjalta. Pari kokeili yhdessä asumista hetken, mutta Petri palasi omaan kotiinsa vajaan viikon kestäneen yhteiselon jälkeen.

Päätös on herättänyt kiinnostusta somessa. Moni uskoo, että omissa asunnoissa asuminen voi rentouttaa kaksikon yhteistä arkea. Osa on kuitenkin sitä mieltä, että liitto on tuhoon tuomittu, eikä asumusero ole hyvä ratkaisu. 

Petri kuitenkin totesin jaksossa, ettei kyseessä ole lopullinen päätös. Hän kaipaisi erityisesti tuuletusta parin keskustelukulttuuriin. 

– Toivoisin, että kommunikaatiomme paranisi. Kumpaakin tuntuu ärsyttävän enemmän tai vähemmän toistemme kommentit, vaikka toinen ei tarkoittaisi sanoa mitään ikävää, Petri puntaroi jaksossa. 

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.