MTV pokkasi vuoden some-yrityksen palkinnon!

MTV on palkittu tiistaina vuoden 2014 some-yrityksenä. 

Tänään tiistaina Helsingissä järjestettiin sosiaalisen median osaajia palkitseva Some Awards 2014. MTV voitti gaalassa vuoden some-yrityksen palkinnon. Tuomariston perustelu MTV:n voitolle some-palkintojen yrityskategoriassa oli seuraava:

– Vuoden 2014 some-yritys toimii esimerkillisesti luoden aktiivista keskustelua ja mielenkiintoista sisältöä sosiaaliseen mediaan. Yhtiön toiminta on monipuolistanut suomalaisten sosiaalisen median käyttöä. Sen ohjelmaformaatit ja BtoB -puolentoiminta näkyy ja kuuluu verkossa, tuomarit perustelivat päätöstään. 

MTV:n sosiaalisen median vastaava tuottaja Mari Rasimus kommentoi tunnelmiaan palkinnon vastaanottamisen jälkeen. 

– Huikeaa saada vuoden some-yrityksen palkinto. Some-visiomme on koko ajan perustunut siihen, että ihmiset haluavat osallistua, vaikuttaa ja olla osa ilmiöitä. Olemme kokeilleet asioita ennakkoluulottomasti ja uskoneet sisältöön, some-läsnäoloon, avoimeen dataan ja elämyksiin, Mari Rasimus kommentoi palkintoa. 

Some Awards on Suomen johtava sosiaalisen median tapahtuma, joka tuo yhteen tunnetuimmat media- ja mainosalan asiantuntijat sekä sosiaalisen median vaikuttajat.

Tiistaina Helsingin BioRexissä järjestettyyn gaalaan saapui yli 400 vierasta, ja palkintoja jaettiin kaikkiaan 12 eri kategoriassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja