MTV pokkasi vuoden some-yrityksen palkinnon!

MTV on palkittu tiistaina vuoden 2014 some-yrityksenä. 

Tänään tiistaina Helsingissä järjestettiin sosiaalisen median osaajia palkitseva Some Awards 2014. MTV voitti gaalassa vuoden some-yrityksen palkinnon. Tuomariston perustelu MTV:n voitolle some-palkintojen yrityskategoriassa oli seuraava:

– Vuoden 2014 some-yritys toimii esimerkillisesti luoden aktiivista keskustelua ja mielenkiintoista sisältöä sosiaaliseen mediaan. Yhtiön toiminta on monipuolistanut suomalaisten sosiaalisen median käyttöä. Sen ohjelmaformaatit ja BtoB -puolentoiminta näkyy ja kuuluu verkossa, tuomarit perustelivat päätöstään. 

MTV:n sosiaalisen median vastaava tuottaja Mari Rasimus kommentoi tunnelmiaan palkinnon vastaanottamisen jälkeen. 

– Huikeaa saada vuoden some-yrityksen palkinto. Some-visiomme on koko ajan perustunut siihen, että ihmiset haluavat osallistua, vaikuttaa ja olla osa ilmiöitä. Olemme kokeilleet asioita ennakkoluulottomasti ja uskoneet sisältöön, some-läsnäoloon, avoimeen dataan ja elämyksiin, Mari Rasimus kommentoi palkintoa. 

Some Awards on Suomen johtava sosiaalisen median tapahtuma, joka tuo yhteen tunnetuimmat media- ja mainosalan asiantuntijat sekä sosiaalisen median vaikuttajat.

Tiistaina Helsingin BioRexissä järjestettyyn gaalaan saapui yli 400 vierasta, ja palkintoja jaettiin kaikkiaan 12 eri kategoriassa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja