Mainos

Soini: Perussuomalaisten vaalivoitosta viriää uusia keskusteluja

Perussuomalaisten puheenjohtaja kansanedustaja Timo Soini uskoo, että perussuomalaisten vaalivoitto tuo uusia asioita esiin keskusteluun. Hän sanoi tänään perussuomalaisten puoluevaltuustossa, että eduskunnassa joudutaan ottamaan kantaa myös kysymyksiin, joita vanhat puolueet eivät pidä "poliittisesti korrekteina". Näitä kysymyksiä ovat Soinin mukaan mm. rikollisuuteen, maahanmuutto- ja kielipolitiikkaan sekä EU-politiikkaan liittyvät asiat.

Hän vakuutti, että perussuomalaiset esittävät omat näkemyksensä perustellun asialinjan pohjalta ilman kahlitsevia ennakkokäsityksiä.

-Perussuomalaisia on nimenomaan äänestetty puolueen omaleimaisuuden ja erilaisuuden vuoksi. Tämä perusta on pidettävä mielessä myös jakarandatuoleilla, hän huomautti.

Soini muistutti myös, että perussuomalaiset on täysin velaton puolue. Puoluevaltuusto on hänen mielestään syystä tyytyväinen, kun se voi linjata tulevia tavoitteita taloudellisesti vakaalta pohjalta.

-Perussuomalaiset jatkavat valtion taloudellisen tuen huomattavasta kasvusta huolimatta tiukan taloudenpidon linjaa. Perussuomalaisten into puoluetyöhön on nyt kova, hän hehkutti.

Puolue aikoo hänen mukaansa panostaa etenkin kunnallisvaaleihin. Perussuomalaisten mielestä on tärkeää, että työkykynsä menettäneitä ihmisiä ei pompoteta ja nöyryytetä vuosikausia toimeentulon rajamailla eri viranomaisten välillä.

-Vanhojen puolueiden saamattomuus ja sosiaalinen kylmyys on tässä asiassa hämmästyttävää. Perussuomalaiset tukevat kansanedustaja-lääkäri Ilkka Taipaleen mallia näiden ihmisten eläkkeelle pääsemisen helpottamiseksi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.