Mainos

Soini MTV:n Uutisextrassa: En pelkää gallupeja, kannattajia enkä kansaa

Perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini (ps.) kertoo MTV:n Uutisextrassa saavansa kansalta runsaasti palautetta – sekä kielteistä että myönteistä. Soinin mukaan perussuomalaisten kantti kuitenkin kestää tehdä hallituksessa koviakin päätöksiä.

Soini kertoo MTV:n Uutisextrassa saavansa päivittäin jopa 100-300 sähköpostia, runsaasti puheluita ja kadullakin ihmiset tulevat juttelemaan. 

– Nyt on vaikea aika. Mutta on mielenkiintoista, että tulee moitteita, tulee kritiikkiä, mutta tulee myös todella kovaa kannustusta: että nyt pitää kestää, nyt pistät Suomen kuntoon, että uskalla myöskin sen tehdä, kertoo Soini.

Soini myöntää, että viimeisessä puolueiden suosiomittauksessa perussuomalaisille annettiin varoitus. Hän kuitenkin uskoo, että muun muassa turvapaikkasäännösten tiukentaminen palauttaa uskoa perussuomalaisten vaikutusmahdollisuuksiin.

Soinia ei pelota

Joidenkin äänestäjien kiukku ei Soinia pelota. Hän sanoo edelleen voivansa kävellä toreilla ja kaduilla.

– Sen voin tässä kaikille sanoa, että minä en pelkää gallupeja enkä kannattajia enkä kansaakaan. Minä haluan toimia heidän kanssaan yhteistyössä ja viedä tämän Suomen parempaan päin, koska me olemme aika pahassa tilanteessa, laukoo Soini.

Soini uskoo, että perussuomalaisten hermo pitää gallupromahduksesta huolimatta. Hallituksessa pitää kantaa vastuuta ja tehdä koviakin päätöksiä.

– Kantin pitää kestää. Sitten puolue on aika joutavanpäiväinen, jos se neljässä kuukaudessa toteaa, ettei meistä tähän ollutkaan, tuumii Soini.

Soini on haastateltavana MTV:n Uutisextrassa tänään heti Seitsemän Uutisten jälkeen MTV3-kanavalla klo 19.10. Ohjelma on katsottavissa kokonaisuudessaan myös Katsomossa iltapäivällä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.