Sofia Belórf tapasi isänsä 20 vuoden jälkeen – tapaaminen muutti isän ja tyttären välit

Videolla Sofia Belórf kertoo koulukiusaamisestaan:"Se oli ulkonäköön liittyvää jo silloin" 1:31
Videolla Sofia Belórf kertoo koulukiusaamisesta: "Se oli ulkonäköön liittyvää jo silloin"

Sofia Belórf ei nähnyt isäänsä vuosiin.

Seurapiirikaunotar Sofia Belórf oli nuori tyttö, kun hänen vanhempansa erosivat. Eron jälkeen Belórf jäi asumaan äitinsä kanssa Suomeen, kun taas isä muutti kotimaahansa Marokkoon. Isän ja tyttären kohtaaminen nähdään Sofian salaisuudet -sarjassa, joka ilmestyy Discovery+-palvelussa.

– Mietin pitkään, onko tämä liian henkilökohtainen asia ja onko tämä liian sosiaalipornoa. Tämä voi kuitenkin nimenomaan kannustaa ihmisiä, jotka ovat samassa tilanteessa. Pelottanut, jännittänyt, miettinyt vuosikausia, haluaako tavata enää ja antaako tiettyjä asioita anteeksi. Se oli oikea päätös.

Vaikka moni tietääkin Belórfin mutkikkaat suhdekiemurat julkisuudesta, perheestään seurapiirikaunotar ei ole puhunut.

– Me emme ole tavanneet isän kanssa lähes 20 vuoteen, enkä ole koskaan puhunut hänestä julkisuudessa. Ihan läheiset eivät tiedä isäsuhteestani yhtikäs mitään. Hän ei ole nähnyt minua aikuisena ennen tätä kevättä, Belórf kertoo.

Sofia Belórf kertoo erikoishaastattelussa kohtaamisestaan koulukiusaajien kanssa:

Erikoishaastattelu: Sofia Belórf kohtasi vuosien jälkeen koulukiusaajansa – näin seurapiirikaunotar vastasi heille 8:29

Belórfin isä puhuu ranskaa ja arabiaa, mutta myös jonkun verran englantia. Naista mietitytti, kuinka kommunikointi kielimuurin takia sujuu.

– Isäni puhui paljon parempaa englantia kuin antoi ymmärtää, ehkä kirjoitutettu englanti on huonompaa. Joskus hän on kirjoittanut minulle ranskaksi ja sitä ymmärrän jollain tasolla.

Belórf on kiitollinen, että lähti rohkeasti tapaamaan isäänsä Marokkoon.

– Olemme olleet sen jälkeen tekemissä, sain hänet elämääni takaisin. Toi oli järkyttävän tärkeä matka ja tapasin siellä muitakin kuin isäni.

Belórfin tv-ohjelmassa nähdään tunteita laidasta laitaan, mutta omia jaksojaan hän ei itse katso.

– Katson aina trailerit, mutta jaksoja en katsomalla katso. Minulla on joitakin juttuja, joita en ole valmis vielä näkemään. Minulta kysytään myös monesti, että hyväksytetäänkö jaksot minulla etukäteen. Minä en halua, enkä vaadi sellaista. Haluan elää niin aidosti, enkä mieti, millä tavalla puhun tai käyttäydyn.


Lue myös:

    Uusimmat