SM-liigasta tuttu tähti hymyili rökäletappion hetkellä, MM-kisojen lilliputtimaa tiedostaa karut realiteetit– "Vaikea tottua siihen"

SM-liigassa monta vuotta pelannut Balazs Sebok on perjantaina Leijonat kohtaavan Unkarin suuri tähti. MM-kisojen altavastaajalla on edessään haastava tehtävä.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Suomi–Iso-Britannia su 12.5. klo 13.20. Studio käyntiin jo klo 12.30!

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

28-vuotias Sebok on kiekkoillut Suomessa yhtäjaksoisesti vuodesta 2009 lähtien. Tänä keväänä Sebok on päässyt kirkkaimpaan valokeilaan kotimaansa Unkarin paidassa.

Täksi kaudeksi MM-kisojen päätasolle noussut Unkari on heittämällä oman lohkonsa altavastaaja. Jälki huippumaita vastaan on ollut paikoin rumaa, mutta joukkoon on mahtunut yksi hieno voittokin.

Ilvestä kahdella edelliskaudella edustanut Sebok on tottunut taistelemaan kaukalossa voitoista, joten maajoukkueessa lähtökohdat ovat täysin erilaiset.

– Me hyväksymme sen asian, että joka pelissä ei ole mahdollisuutta. Vähän erilainen tilanne ja vaikea tottua siihen. Ei tämä mikään kisaturistihomma kuitenkaan ole. Yritämme ihan tosissaan, Sebok summaa.

Unkari ja Leijonat iskevät yhteen tänään perjantaina kello 16.20 alkaen.

Miten Sebok ja Unkari on suhtautunut Ruotsille ja USA:lle koettuihin rökäletappioihin ja millaisen kuitin hän heitti entiselle joukkuetoverilleen Petri Kontiolalle? Katso vastaus pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat