Kotihallissaan MM-kiekkoa pelaava Balász Sebők tarjosi kisalippuja Ilves-kavereilleen – ”Ei hirveästi tullut vastauksia”

Jo 13-vuotiaana Suomeen kiekko-oppiin muuttanut unkarilaishyökkääjä Balász Sebők kokee perjantaina erityisen hetken urallaan, kun hän luistelee joukkueineen MM-kisaisäntä Suomen vastustajaksi viime kauden kotihallissaan Tampereella.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Kärppien junioriportaista KalPan liigarinkiin aikoinaan noussut Sebők pelasi edelliset kaksi kautta Ilveksen paidassa. Tulevalla kaudella hän suuntaa Saksan DEL-liigassa pelaavaan Iserlohn Roostersiin.

Tampereelle MM-kisoihin saapunut runsas unkarilaisten fanien ryhmä sai tiistaina vastinetta satsauksilleen, kun joukkue upotti Ranskan jatkoajalle venyneessä ottelussa 3–2. Voitto oli Unkarin kiekkohistoriassa vasta toinen MM-kisojen ylimmällä portaalla.

– Olisi parempi, jos tulisi kolme pistettä, mutta ollaan tyytyväisiä, että tuli hieno voitto, Sebők hymyili C Moren haastattelussa.

Unkarilaiset kannattajat ovat Tampereella näkyvimpiä faniryhmiä heti ruotsalaisten jälkeen. Ilves-hyökkääjästä oli upeaa tarjota tällainen hetki intohimoisille kiekkofaneille.

– Kyllä täällä on fanit maksaneet aika paljon, että pääsevät hallille, ja on hienoa, että annoimme heille ainakin yhden voiton, mutta vielä tarvitaan pisteitä, Sebők iloitsee.

– Hävisimme USA:a vastaan 7–1, ja he olivat laulaneet kuitenkin koko pelin ja olivat tukena koko ajan. Tämä on meille huikea juttu, ja sen takia olemme tyytyväisiä, että annoimme heille sellaisen jutun.

Videolla Sebők kertoo, millaisen reaktion hänen tarjouksensa Unkarin ottelulipuista herätti Ilveksen liigajoukkueen WhatsApp-ryhmässä.

Lue myös:

    Uusimmat