SM-liigassa hattutemppujen ilta – KooKoo ja Ilves järjestivät hirmuiset maalikarkelot

SM-liigan tiistain kierroksella nähtiin kaksi hattutemppua, kun Ilveksen Mikael Kuronen ja HPK:n Teemu Turunen iskivät kolme maalia.

HPK:n Turunen aloitti ottelun terävästi, kun 21-vuotias hyökkääjä laukoi kiekon kahdesti KalPan Denis Godlan selän taakse avauserässä. Ensimmäiselle erätauolle mentiin kotijoukkue HPK:n 3-0-johtoasemassa.

Turunen viimeisteli hattutemppunsa toisen erän loppupuolella, kun hän runnoi pelivälineen väkisin verkkoon. HPK voitti ottelun lopulta 5-1

Ottelussa nähtiin myös ikävä loukkaantuminen, kun HPK:n Mathias Porseland lensi Jerry D'Amigon taklauksen voimasta rajusti päin laitaa. Porseland kuljetettiin paareilla pois kaukalosta.

Kouvolassa maalikarkelot

KooKoon ja Ilveksen ottelusta kehkeytyi todellinen maali-ilottelu, kun joukkueet mättivät yhteensä 13 osumaa. Ilves voitti jatkoajan jälkeen lukemin 7-6.

KooKoo karkasi avauserässä jo 3-0-johtoon, mutta tauolle mentiin tilanteessa 3-2. Toisessa erässä molemmat joukkueet osuivat kertaalleen.

Kolmannessa erässä iskettiin maaleja jälleen liukuhihnalta. KooKoo johti ottelua jo 6-4, mutta Ilves laukoi kaksi maalia puolen minuutin sisään ja tasoitti ottelun.

Ilveksen Mikael Kuronen nousi vierailijoiden sankariksi, kun hän viimeisteli hattutemppunsa jatkoajalla.

Pelicans murskasi Jukurit

Pelicans kaatoi Jukurit 5-1. Voiton takuumiehenä hääri 2+2-tehot iskenyt Jesse Saarinen.

SaiPa kasvatti voittoputkensa jo kuuden ottelun mittaiseksi, kun se kukisti JYPin 4-1. SaiPan sankari oli 34 kertaa kiekon tielle ehtinyt Frans Tuohimaa. JYPin Eetu Laurikaiselle merkittiin vain 6 torjuntaa.

Ässät voitti TPS:n voittomaalikilpailun jälkeen 3-2. Maksim Matushkin oli ainoa onnistuja, joten Ässät nappasi kaksi pistettä.

Tappara voitti Sportin vähämaalisen ottelun jälkeen jatkoajalla 1-0. Voittomaalin tulitti Otso Rantakari.