SM-liigassa harvinaislaatuinen täyskäännös – "Jukka Jalonen ja Antti Pennanen olivat näyttäneet peukkua ylöspäin"

20:38
Yllättivätkö Ari-Pekka Selinin potkut? Jarno Pikkaraisen HPK on nyt kuumin joukkue – Liigaviikko käy läpi SM-liigan puheenaiheet.

HPK:n lentokeli jääkiekon SM-liigassa oli torstaisen Liigaviikko-ohjelman ykköspuheenaihe. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen antaa suitsutusta seurassa päävalmentajan vastuun ottaneelle Jarno Pikkaraiselle. 

Pikkarainen tuli HPK:n penkin taakse lokakuun alussa, minkä jälkeen joukkue on hävinnyt neljästi ja voittanut kymmenen kertaa. Näistä voitoista seitsemän on tullut nyt peräjälkeen. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Sihvosen mielestä nyky-HPK on jopa "harvinainen tapaus", sillä valmentajanvaihdos harvoin johtaa näin hyviin tuloksiin. 

Asiantuntija näkee myös muutoksen Pikkaraisessa, josta tuli edellisen seuransa HIFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selinin potkujen myötä tammikuussa 2019. Tuolloin paineet olivat heti kovat. 

– Nyt hänet haluttiin HPK:hon. Tietojeni mukaan Jukka Jalonen ja Antti Pennanen olivat näyttäneet siellä peukkua ylöspäin. Hän on onnistunut loistavasti, Sihvonen kommentoi viitaten HPK-taustaisiin menestysluotseihin.

Pääkuvan video: Sihvosen mielestä HPK:n rekrytoinnissa on tehty Pikkaraisen lisäksi toinen, suorastaan nerokas ratkaisu. Ja miksi HPK on niin kovassa lyönnissä? Sihvonen avaa tätä videonäyttein. Lisäksi keskustelua käydään Ässien päävalmentajavaihdoksesta ja torstaina Subilla nähtävästä televisio-ottelusta TPS-KooKoo.   

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja