SM-liigaseuran pelaajia koronatesteissä – matkusti harjoituspeliin vajaamiehisenä: "Ei suurempaa syytä huolestua"

3:42
MTV Uutiset Live tiistaina 8.9.: Mikkeliläisseura Jukureissa jo 20 koronavirustartuntaa – Jukka Toivakka: Pelaajia sairastunut, kauden aloitus vaikeutuu.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava KalPa on matkustanut vajaamiehisenä Ouluun harjoitusotteluun Kärppiä vastaan kolmelle pelaajalle tehtyjen koronavirustestien takia. 

KalPan joukkueenjohtaja ja videovalmentaja Atte Kinnunen vahvisti MTV Urheilulle, että hän ja kolme joukkueen pelaajaa jäivät Kuopioon käytyään koronatestissä. Lieviä flunssanoireita poteva nelikko odottaa nyt testien tuloksia. 

Kinnunen arvioi, että kyseessä on joukkueeseen levinnyt flunssa, mutta seura ei ota mitään riskejä nykytilanteessa. 

– Ei ole mitään suurempaa syytä huolestua vielä tässä kohtaa ainakaan, sillä ei ole mitään viitteitä siitä, että altistumisia olisi ollut, Kinnunen selvittää. 

Mikkeliläinen liigaseura Jukurit tiedotti tiistaina, että sen SM-liiga- ja U20-joukkueissa on todettu 17 uutta koronavirustartuntaa. Maanantaina seura kertoi kolmesta tartunnasta A-juniorijoukkueessa.  

Myös KooKoo on ryhtynyt karanteenitoimiin kahden pelaajan altistuttua koronavirukselle vapaa-ajalla Jukureiden U20-joukkueen sairastuneen seurassa.

SM-liigan runkosarjan on määrä alkaa 1. lokakuuta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja