Jukureiden koronaryppään vaikutus ulottuu jo Kouvolaan – KooKoon koko juniorijoukkue karanteeniin

3:42
Mikkeliläisseura Jukureissa jo 20 koronavirustartuntaa – Jukka Toivakka: Pelaajia sairastunut, kauden aloitus vaikeutuu.

Kouvolan KooKoo on asettanut koko U20-joukkueensa koronakaranteeniin. Joukkue altistui koronavirukselle launtain ottelussa Jukurien U20-joukkuetta vastaan.

Kouvolan KooKoo on asettanut koko U20-juniorijoukkueensa karanteeniin. KooKoo tiedottaa joukkueen jäsenten altistuneen koronavirukselle lauantaina, kun KooKoo pelasi nuorten SM-liigan ottelun Mikkelin Jukureita vastaan. Jukureiden joukkueessa on sittemmin todettu lukuisia tartuntatapauksia.

Kolmella Jukurien U20-joukkueen pelaajalla todettiin maanantaina koronavirustartunta. Tiistaina Jukurit kertoi 17 uudesta tartunnasta U20-joukkueessaan ja SM-liiga-joukkueessaan. Molemmat Jukurit-joukkueet asetettiin 14 päivän karanteeniin.

Koko KooKoon U20-joukkue menee keskiviikkona koronavirustestiin. Seuran tiedotteen mukaan KooKoossa ei toistaiseksi ole tartunnan saaneita, eikä kukaan oireile.

KooKoo kertoi aiemmin tiistaina, että kaksi sen SM-liiga-joukkueen pelaajaa on altistunut koronavirukselle. Pelaajat olivat olleet tekemisissä Jukurien U20-joukkueen sairastuneen pelaajan kanssa. Heidät asetettiin karanteeniin. Samalla SM-liiga-joukkueen ja nuorten joukkueiden tiistain kokoontumiset peruttiin.Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja