SM-liigan pistepörssin voittotaistelu kiihtyy, Josh Kestner ilmoittautui väkevästi mukaan – katso kierroksen kaikki maalit

Maalikooste: Tappara - TPS 3:55
Videolla Tappara-TPS-ottelun maalikooste.

Jääkiekon SM-liigassa torstain kierroksella ohjelmassa oli neljä ottelua. Rauman Lukko varmisti historian ensimmäisen runkosarjan voittonsa. Vaasan Sport puolestaan nappasi viimeisen pudotuspelipaikan itselleen. Tampereella Josh Kestner viritteli väkevää loppukiriä pistepörssin voittotaisteluun.

TPS:n yhdysvaltalaislaituri auttoi 1+1-tehopisteillään kellistämään Tapparan Hakametsässä 3–2.

Viime viikot vaisuilla tehoilla pelannut Kestner nousi pistepörssin kolmanneksi, kolmen pisteen päähän kärkinimi Petri Kontiolasta, kun turkulaisilla on kaksi ottelua pelaamatta.

– Valehtelisin, jos sanoisin ettei (pistepörssin voitto) ole lainkaan mielessä. Mutta nyt on tärkeintä varmistaa hyvä lähtö pudotuspeleihin, upean 2–0-soolomaalin ylivoimalla viimeistellyt Kestner sanoi STT:n mukaan.

Maalikooste, Tappara–TPS:

Maalikooste: Tappara - TPS 3:55

Mikkelissä JYPin Robert Rooba iski kaksi osumaa, lähestyen maalipörssin ykköstä Sebastian Wännströmiä (33). Rooballa on nyt kasassa 29 maalia. JYP nousi pois SM-liigan jumbopaikalta, jonne se tiputti illan vastustajansa Jukurit olemalla parempi lukemin 5–2.

Maalikooste, Jukurit–JYP:

Maalikooste: Jukurit - JYP 5:31

Oulussa Sport varmisti pudotuspelipaikkansa, kun se kaatoi Kärpät 3–1. Täyden kolmen pisteen voiton myötä HPK ja Ässät eivät voi enää ohittaa Sportia sarjataulukossa.

Maalikooste, Kärpät–Sport:

Maalikooste: Kärpät - Sport 4:18

Raumalla Lukko teki dramaattisen nousun Ilvestä vastaan, minkä myötä se nappasi seurahistoriansa ensimmäisen runkosarjavoiton. Ilves johti torstain taistoa kahden erän jälkeen 2–1. Lukko nousi kahdella Eetu Koivistoisen osumalla johtoon. Joni Ikonen tasoitti, mutta Robin Press laukoi rankkarista voittomaalin ajassa 57.13. Lukolle 4–3-voitto.

Maalikooste, Lukko–Ilves:

Maalikooste: Lukko - Ilves 4:11

Lue myös:

    Uusimmat