Robert Rooba jahtaa SM-liigan maalipörssin ykkössijaa – jumbopaikka vaihtoi omistajaa

Maalikooste: Jukurit - JYP 5:31
Videolla maalikooste ottelusta Jukurit-JYP.

Jääkiekkoliigan jumbosija vaihtoi omistajaa, kun JYP ei suostunut häviämään Jukureille kolmatta kertaa peräkkäin. Mikkeliläisillä oli mahdollisuus ottaa kauden toinen viiden kotivoiton pötkö, mutta joukkue hyytyi tappioon maalein 2–5.

– Tultiin paikalle, mutta ihan ohipeli tämä meiltä oli. Toinen erä oli hirveää jääkiekkoa molemmin puolin, henkäisi Jukurien valmentaja Jari Kauppila.

JYPin ykköstykki Robert Rooba ajaa takaa Ässien Sebastian Wännströmiä taistelussa maalikuninkuudesta. Wännströmillä on tehtynä 33 maalia. Rooba iski Mikkelissä kauden maalinsa numerot 28 ja 29, joista ensimmäisen uransa ensimmäisenä alivoimamaalina 359. runkosarjapelissään.

Illan iloisin maalin tuulettaja oli ottelun ainoan viidellä viittä vastaan tehdyn maalin iskenyt JYPin hyökkääjä Joakim Kemell, 16. Alle 18-vuotiaiden MM-kisoihin valittu Palokan Kiekon kasvatti pelasi liigadebyyttiään ja onnistui maalinteossa kolmannella laukauksella.

– Huikea fiilis oli saada kuulla keskiviikkona, että pääsen liigadebyyttiin. Jännitystä oli aluksi, mutta se karisi, Kemell totesi.

Kemell joutui viiden päivän karanteeniin noustuaan liigaryhmään. Seuraava viiden päivän karanteeni alkaa maanantaina MM-kisojen takia ja estää Kemellin, Brad Lambertin ja Aleksi Malisen pelaamisen JYPin päätöskierroksen ottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat