SM-liigan pisin tappioputki nyt 11 ottelun mittainen – Jukurit kävi jo lähellä, TPS-tähti iski viimeisen silauksen

Maalikooste: Jukurit - TPS 3:16
Maalikooste: Jukurit - TPS

Jääkiekkoliigassa 3–2-voiton ottanutta TPS:ää ja sille voittomaalikisassa taipunutta Jukureita yhdisti sama murhe. Samalla SM-liigan pisin tappioputki venyi 11 ottelun mittaiseksi.

Ylivoima on ollut Jukureille tervanjuontia, ja edellisen kerran joukkue oli osunut yv-pelissä 12. helmikuuta. Putki katkesi seitsemän kokonaisen ottelun ja liki 50 ylivoimaminuutin jälkeen Aleksandr Jakovenkon (2+0) vedon lipsahdettua ohi TPS-vahti Andrei Karejevin.

– Ei me vastustajan ylivoimaa mietitä. Se on sama, onko se ollut hyvää vai huonoa, TPS:stä tällä kaudella ylivoima-aikaa kolmanneksi eniten ja alivoima-aikaa eniten kerännyt Juhani Jasu kuittasi.

Jukurit toisen kerran tällä viikolla voittaneen TPS:nkin edellisestä ylivoimamaalista on tovi: täydet kolme peliä ja päälle 20 ylivoimaminuuttia. Mikkelissä TPS sai edellisen kerran kuukausi sitten voittaneelta Jukureilta yhden ylivoiman.

– Ylivoimamaali oli positiivinen juttu, mutta tietyt asiat tuottavat tuskaa. Joukkue ei ole luovuttanut, ja haluamme kääntää kurssin, Jukurien luotsi Marko Kauppinen mietti.

Illan päättänyt voittomaalikisa venyi maratoniksi kymmenenteen pariin. Pelin lopetti Josh Kestner (1+0).

Lue myös:

    Uusimmat