SM-liigakonkari mahtitikissä – ilmestyi paidatta Tero Lehterän eteen: "Kuin pronssiveistos"

"Kroppa oli kuin pronssiveistos" – Tero Lehterä avaa havaintonsa SM-liigakonkarista 3:14
Alussa Jarkko Immonen on haastattelussa. Kohdasta 1:31 alkaen asiantuntijat Tero Lehterä ja Ari Vallin alkavat lausua kovia huomioita Jukurien konkarihyökkääjästä.

Paidattoman Jarkko Immosen fysiikka kiinnitti MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Tero Lehterän huomion.

Immosella on ikää 41 vuotta, mutta vuoden 2011 maailmanmestari jaksaa yhä huhkia SM-liigassa. Konkarihyökkääjä sai perjantaina täyteen 700 SM-liigan runkosarjaottelua, mitä juhlistettiin lauantaina miehen 701. pelin alla, kun Jukurit kohtasi kotijäällään Mikkelissä savolaisvastustaja KalPan.

Immonen naulasi Jukureille viimeisellä minuutilla 3–1-päätösnuotan tyhjään KalPa-rysään. "Teräsmies" pääsi ottelun jälkeen MTV:n haastatteluun, ja sen jälkeen hänen ominaisuuksiaan käytiin läpi studiossa.

Tero Lehterän hiljattaiset huomiot olivat tujuja. Hän kertoi parin viikon takaisesta kohtaamisesta, kun hän oli juttelemassa ottelun jälkeen Jukurien päävalmentajan Olli Jokisen kanssa. Jarkko Immonen osui Lehterän silmiin ilman paitaa.

– Edelleen ihan kauheassa tikissä, Lehterä hehkutti.

– Kroppa oli kuin pronssiveistos edelleen. 

Asiantuntija Ari Vallin heitti väliin hilpeän välikommentin. Lehterä sanoi sen jälkeen Immosen fysiikan mahdollistavan sen, että hän pysyy nykyisessäkin iässä yhä pelaamaan tällä tasolla.

Millainen vastustaja oli puolustajan näkökulmasta? Kuuntele ylälaidan videolta, mitä Vallinilla oli sanottavana. Lehterä taas avasi vielä, missä Immonen on ollut poikkeuksellisen hyvä suomalaiseksi jääkiekkoilijaksi.

Alla Immosta ylistää KalPa-ottelun jälkeen Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen.

Lehdistötilaisuus: Jukurit - KalPa 6:04
Olli Jokinen pudottelee Jarkko Immosesta väkeviä sanoja kohdan 3:54 jälkeen.

 

Lue myös:

    Uusimmat