Mainos

Skorpioni-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2015

SKORPIONI 24.10.–22.11.

Tutustu Skorpioni-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2015 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Rakkausasioissa vuosi on hyvin vaihteleva. Vuoteen mahtuu niin suuria intohimon hetkiä kuin suvantovaiheitakin.Sinkuilla alkuvuosi saattaa olla hiljaiseloa, eikä haku välttämättä ole edes päällä. Kevään tullen aistisi heräävät ja avaat silmäsi maailmalle ja sydämesi mahdolliselle rakkaudelle. Rakkaus voi löytyä lähempää kuin luuletkaan, vaikkapa työpaikalta.

Parisuhteessa elävillä voi työstressi vaikuttaa myös parisuhteeseen. Yritä löytää kumppanillesi ja itsellesi yhteistä aikaa, vaikka työt kuinka painaisivat päälle. Se paitsi auttaa parisuhdettanne, saa sinut myös unohtamaan työpaineet edes hetkeksi. Rakkautesi kumppaniasi kohtaan tuntuu vahvistuvan entisestään, ja hääkellotkin saattavat tänä vuonna soida.

PERHE

Perheasiat sujuvat tasapainoisesti. Ristiriitoja ei juurikaan ole, ja jos onkin, ne ratkeavat yhtä nopeasti kuin ovat syntyneetkin. Joillekin skorpioneille saattaa olla perheenlisäystäkin luvassa.

YSTÄVÄT

Rehellisyys ja avoimuus on ystävyyssuhteissa tärkeää. Todellinen ystävä on sellainen joka on rinnalla niin huonoina kuin hyvinäkin hetkinä. Ystävä, joka ottaa yhteyttä vain jotain tarvitessaan, ei ehkä oikea ystävä olekaan, vaikka olet häntä sellaiseksi luullut.

TYÖ

Jos vain jaksat tänä vuonna paahtaa kovasti töitä, saat varmasti hyviä tuloksia aikaan. Työhösi saattaa liittyä myös matkustelua, ja se auttaa sinua solmimaan ja syventämään yhteyksiä kaukana oleviin liikekumppaneihin. Ihmisten tapaaminen kasvokkain on aivan eri asia kuin pelkkä sähköpostiyhteys.

RAHA

Raha-asioissa tähdet lupaavat hyvää vuotta. Tulosi saattavat kasvaa kiitos kovan työntekosi. Muista kuitenkin, ettet tuhlaa rahojasi samassa tahdissa kuin tulosi kasvavat. Älä siis antaudu yltiöpäiselle shoppailulle, vaikka kiusauksia niin kaupoissa kuin netissäkin riittää.

OPISKELU

Alkuvuotena ponnistelet ankarasti opintojesi eteen, mutta sinusta voi tuntua, ettet sittenkään saavuta tarpeeksi hyviä tuloksia. Älä kuitenkaan luovuta, vaan pidä opintosuunnitelmastasi kiinni. Kun muistat välillä rentoutua, opiskelukin sujuu taas paremmin.

TERVEYS

Tänä vuonna sinulla on runsaasti energiaa, eikä juurikaan ongelmia terveytesi kanssa lukuun ottamatta ehkä ohimeneviä flunssia tai muuta pientä. Loppuvuonna saattaa väsymys hieman vaivata, mutta liikkuminen ulkoilmassa auttaa ja antaa sinulle sekä energiaa että iloisen mielen.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.