Skimbagirlsit villitsevät Lapissa – katso elokuvan virallinen traileri tästä

Neljä naista, viidennet häät ja Suomen Lappi. Mikä voisi mennä pieleen?

Skimbagirls-elokuva kertoo neljästä ystävyksestä, jotka kokoontuvat yhteen laskettelukohteissa. He kutsuvat itseään Skimbagirlseiksi, vaikka he eivät hiihdä metriäkään eikä heitä hyvällä tahdollakaan voi kutsua enää tytöiksi.

Skimbagirls tuo yhteen huipputiimin näyttelijöitä.Alkuvuodesta ensi-iltansa saavan kotimaisen komedian keskeisissä rooleissa nähdäänAnna-Maija Tuokko, Ria Kataja, Matleena Kuusniemi jaArmi Toivanen sekäsivurooleissa Samuli Edelmann, Karlo Haapiainen, Teemu Aromaa, Severi Saarinen ja Aake Kalliala. Skimbagirlsin on ohjannut Marja Pyykkö ja sen on käsikirjoittanut Misa Palander.

– Tämän elokuvan naiset eivät puhu ainoastaan rakkaudesta tai miehistä, vaikka kyllä he niistäkin puhuvat. Näitä naisia yhdistää ystävyys, he tietävät, että vaikka koko muu maailma jättäisi, heillä on aina toisensa, kertoo käsikirjoittaja Palanderelokuvan tiedotteessa.

Elokuvassa kuullaan muun muassa Chisun ja Erika Vikmanin musiikkia.

Upeat puitteet 

Elokuva on kuvattu pääosin Suomen Lapissa, Saariselällä ja Ivalossa, ja se saa ensi-iltansa elokuvateattereissa alkuvuodesta 2022.

Elokuvassa Riikkaa tähdittävä näyttelijä Ria Kataja kertoi marraskuussa MTV Uutisille tunnistavansa kaveriporukkailmiön, joka elokuvassa ilmenee. Vuosittaiset reissut samalla mentaliteetillä eivät hänen henkilökohtaista elämäänsä kuitenkaan kosketa läheisesti.

– En ehkä elokuvan mittakaavassa tunnista omassa elämässäni sitä, että menisin ystävieni kanssa vuosittain esimerkiksi Rukalle. Skimbagirlseillä on kuitenkin omat esikuvansa todellisessa elämässä. Ilmiö on selvästi tuttu monille, Kataja nauroi.

Skimbagirls-elokuvan virallinen traileri on julkaistu tänään. Voit katsoa sen tästä: 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja