Pekka Strang näyttelee ruumisauton kuljettajaa – katso uutuuselokuvan traileri

Viihdeuutiset 1:50
Katso traileri!

Uuden Peluri-elokuvan traileri on julkaistu.

Pekka Strang ja Jari Virman näyttelevät pääosia uudessa Peluri – Kuolema on elävien ongelma -elokuvassa.  

Elokuva kertoo ruumisautobisneksen halvimmista kuskeista, Ristosta ja Artosta ovat joutuneet tilanteeseen, jossa kaikki on mennyt pieleen ja uusi alku olisi tarpeen. 

Risto on peliaddikti, joka on pelannut kotinsa ja perheensä. Arto on puolestaan saanut kuulla, ettei hänellä ole käytännössä juurikaan aivoja. 

Ystävyksillä ei käytännössä ole jäljellä muuta kuin työnsä ja he hoitavat kaikkein likaisimmatkin keikat. Muissa rooleissa elokuvassa loistavat muun muassa Elina Knihtilä ja Hannamaija Nikander.

Uutuuselokuva on viime vuonna elokuvataiteen valtionpalkinnon saaneen työparin, ohjaaja-käsikirjoittaja Teemu Nikin ja tuottaja-käsikirjoittaja Jani Pösön uusin yhteistyö. 

Heidän edellinen elokuvansa Sokea mies joka ei halunnut nähdä Titanicia palkittiin Venetsian elokuvajuhlilla.

– Teemme elokuvia aiheista, jotka sattuvat sillä hetkellä kiinnostamaan tai vaivaamaan. Tällä kertaa minua valvottivat uhkapelit, ruumisautot ja aivottomuus. Nämä asiat alkoivat muodostaa juonta epätodennäköisestä ystävyydestä sydämettömän ja aivottoman miehen välillä. Tarina nauratti ja kosketti. Kun lisäsin siihen ripauksen kuolemaa, alkoi se tuntua elokuvan arvoiselta, Nikki kertoo tiedotteessa.

Lue myös:

    Uusimmat