Skandaali ravistelee venäläisurheilua: huippuvalmentajan väitetään hakanneen junioripelaajaa mailalla

Venäjällä on puhjennut kohu meritoituneen tennisvalmentajan käytöksestä.

18-vuotias tennispelaaja Elena Malykh väittää valmentaja Marina Marienkon lyöneen häntä useita kertoja tennismailalla harjoitusten yhteydessä Moskovassa. Lisäksi Marienkon sanotaan vieneet Malykhilta tämän puhelimen ja muuta arvotavaraa.

Tassin mukaan Malykh on tehnyt tapauksesta ilmoituksen poliisille. Yhdeksän vuotta Marinenkon valmennuksessa ollut Malykh ei kertomansa mukaan ole aiemmin kokenut vastaavaa.

Marienko on huippupelaaja Andrei Rublevin äiti ja tunnettu tennisvalmentaja Venäjällä. Hän on The Tennis Time -sivuston mukaan valmentanut muun muassa huippupelaajia Anna Kournikovaa ja Daria Gavrilovaa.

Venäjän Tennisliiton puheenjohtaja Shamil Tarpistshev kiirehti puolustamaan Marienkoa. Tassin haastattelema Tarpistshev sanoi, että hänen on vaikea uskoa Marienkon toimineen väitetysti.

– Keskustelen usein Marinan kanssa. Hän on kokenut valmentaja, eikä hän käyttäydy tuolla tavalla. Marinan mukaan tyttö toimi harkitsemattomasti harjoituksen aikana. Hän ei kohottanut kättään tyttöä kohti, ja minä uskon häntä. Marina ei valehtele. Hän on yksi parhaista lasten valmentajista Venäjällä.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja