Mainos

SK: Syövyttävää lipeää vesihanasta, aviopari sairaalaan

Nakkilalainen pariskunta joutui viime lauantaina sairaalaan, kun vesijohtovedessä oli liikaa syövyttävää lipeää. Vaimo poltti suihkussa selkänsä, avimieheltä paloi kurkku, uutisoi Satakunnan Kansa.

Tapahtumat alkoivat yhtä aikaa sekä keittiössä että kylpyhuoneessa.

Pertti Lockberg päätti viime lauantaina juoda lasillisen karpalomehua janoonsa.

– Hämmästelin kyllä, kuinka vesi vaahtoaa, mutta koska minulla oli kova jano, join koko lasillisen karpalomehua kerralla, kertoo Pertti Lockberg lauantai-illan tapahtumista Satakunnan Kansalle.

Samassa vaimo Leena Lockberg alkoi kirkua suihkussa, kun vaahtoava vesi kirveli ihoa. Samalla miehen kieli meni tunnottomaksi ja kurkkua alkoi kirvellä ja oksennuttaa.

Hätänumeroon soiton jälkeen vaimo vietiin palokunnan talolle kovapaineiseen suihkuun, sitten pariskunta kiidätettiin sairaalaan tarkkailuun pariksi tunniksi.

– Palomiehet kielsivät minua oksentamasta, kehottivat juomaan vettä, Lockberg kertoi.

Hänen kurkussaan tuntui vielä eilenkin. Vaimon ihoon ei jäänyt jälkiä, mutta sitä on pitänyt rasvata ahkerasti.

Paikallisen Hormiston vesiosuuskunnan vesijohtoveteen oli joutunut liikaa lipeää, koska lipeän pakkosyöttö oli unohtunut päälle.

Vesiosuuskunnan puheenjohtaja Matti Aarikka arveli lehden mukaan, että veden pH olisi pahimmillaan ollut noin 12. Porin ympäristövirasto ei tiennyt vahingosta mitään.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.