Mainos

Sjöblomin yritys myi talon 165 000 euron tappiolla

Väitteet Tuusulan asuntojen hintojen romahduksista 2000-luvun lopussa eivät pidä paikkaansa ainakaan tilastojen valossa.

Tuusulalaisen Kiinteistömaailman toimitusjohtajan Kaisu Soinin kaivamien tilastojen mukaan omakotitalojen hinnat ovat kasvaneet Tuusulan alueella viimeisen viiden vuoden aikana noin 15 prosenttia. Hän muistuttaa kuitenkin siitä, että asuntojen hintojen kehitykseen on vaikuttanut moni seikka.

MTV3 Uutiset kertoi, että HOK-Elannon kiinteistöjohtaja Jari Leivo myi perheensä omakotitalon Juhani Sjöblomin perheyritykselle Seepsulalle vuoden 2007 helmikuussa 650 000 euron hintaan.

Kun perheyritys Seepsula myi puolestaan Tuusulassa sijaitsevan talon viime syksynä Sjöblomin lähisukulaiselle, kauppahinta oli laskenut selvästi eli 485 000 euroon. Viime syksynä huomattavasti alentunut kauppahinta selittyy Sjöblomin mukaan asuntojen hintojen romahduksella Tuusulassa 2000-luvun loppupuolella.

MTV3 Uutiset kertoi myös, että asuntokauppa tehtiin vain päivä sen jälkeen, kun HOK-Elanto oli ostanut tontin tulevalle Prismalle Juhani Sjöblomilta ja hänen veljiltään miljoonan euron hintaan. Omakotitalonsa myynyt Leivo oli neuvottelemassa tonttikaupasta HOK-Elannon edustajana.

HOK-Elannon toimitusjohtajan Matti Niemen mukaan yritys käynnistää omat tutkimukset kiinteistöjohtajan asuntokaupoista.

Korjaus: Jutusta on poistettu Kiinteistögallerian kiinteistövälittäjän Outi Malmlundin kommentit asiavirheen vuoksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.