Sita Salminen satsasi kaikkensa TTK-ohjelmaan – valmistautui kisaan melkein vuoden etukäteen: "Olen katsonut vanhoilta kausilta tyyliin kaikki jaksot"

Sita Salminen ja Aleksi Seppänen putosivat TTK-kisasta – näin he kuvailevat tanssitaivaltaan 8:18
Sita Salminen ja Aleksi Seppänen kertovat TTK-pudotuksen jälkeisistä tunnelmistaan-.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa säväyttänyt somevaikuttaja Sita Salminen otti ohjelmasta pudotuksen raskaasti. Salminen kertoo aloittaneensa TTK-harjoittelun jo varhaisessa vaiheessa.

Sosiaalisen median vaikuttaja Sita Salminen joutui jättämään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman yhdessä tanssiopettaja Aleksi Seppäsen kanssa viime sunnuntaina. Salminen kommentoi pudotustaan Uutisaamussa.

– Olen ollut kiintynyt tuohon porukkaan ja erityisesti Aleksiin. Järkytys siitä, että ei seuraavana aamuna menekään sinne oman väliaikaisen perheen luokse, niin se tuntui hurjalta, Salminen kertoo.

Sometähti alkoi valmistautumaan kilpailuun jo heti tiedettyään ohjelmaan mukaan pääsystä.

– Olen ollut koko vuoden niin innoissani. Siitä asti, kun sai tietää, että pääsee mukaan. Olen katsonut vanhoilta kausilta tyyliin kaikki jaksot. Venytellyt ja miettinyt millaisia esityksiä voisimme luoda, Salminen kuvailee.  

Seitsemän vuotta TTK-tanssiopettaja ollut Seppänen ei ole törmännyt vastaavanlaiseen intoon TTK-uransa aikana entisten opetettavien kanssa.

– En muista, että ihan näin paljoa olisivat välttämättä duunia tehneet. Kyllä Sitan innostus ihan joka solulla oli havaittavissa ihan ensimmäisestä tapaamisesta ja oli kivaa, että Sitalla oli jo kesällä paljon ideoita siitä millaista musiikkia, matskua ja maailmaa voisimme tehdä, Seppänen kuvailee.

Salminen kertoo videolla satsanneensa kaikkensa TTK-menestykseen. Katso koko haastattelu videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin

Lue myös:

    Uusimmat