Sisäpiiritieto: Tästä syystä Cristiano Ronaldo jatkaa edelleen pelaamista

Entinen jalkapallotähti Adrian Mutu kertoo, mikä saa 39-vuotiaan Cristiano Ronaldon edelleen satsaamaan huippujalkapalloilijan uraansa.

Mutu tapasi useasti maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi valitun Ronaldon Saudi-Arabiassa, jossa supertähti nykyään pelaa. Jutustelun aikana Mutu kertoo oivaltaneensa, mikä saa Ronaldon edelleen pelaamaan huipputasolla.

– Hänen todellinen motivaationsa on se, että hän haluaa pelata virallisen ottelun poikansa kanssa. Siksi hän ei lopeta, Mutu sanoo Bildin mukaan.

14-vuotias Cristianinho pelaa tällä hetkellä Al-Nassrin nuorisojoukkueessa. Mutun mukaan nimen omaan Al-Nassrissa Ronaldolla olisi hyvät mahdollisuudet päästä pelaamaan poikansa kanssa, kun vertaa esimerkiksi joihinkin Euroopan huippujoukkueisiin.

– Al-Nassrissa se on mahdollista-. Jos hän pelaisi esimerkiksi Real Madridissa, tämä olisi paljon vaikeampaa, Mutu toteaa.

Ronaldon kaksivuotinen sopimus Al-Nassrin kanssa on voimassa vuoden 2025 loppuun. Talksportin mukaan seura olisi halukas pitämään portugalilaistähden Al-Nassrissa vielä vuoden pidempään, eli vuoden 2026 MM-kisoihin asti. Silloin Ronaldo olisi 41-vuotias ja hänen poikansa 16 vuoden ikäinen.

Ronaldo pelasi meneillään olevissa EM-kisoissa Portugalin kapteenina, mutta tällä kertaa supertähti ei onnistunut maalinteossa kertaakaan, ellei rangaistuspotkukilpailuja lasketa. Portugali tippui turnauksen puolivälierissä Ranskalle.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat