Sirpa Suutari-Jääskö joutuu pitämään TTK:n suunnitelmat salassa puolisoltaan Jukka Haapalaiselta – paljastaa kulisseissa työskentelyn suurimmat haasteet

Sirpa Suutari-Jääskö joutuu pitämään TTK:n suunnitelmat salassa puolisoltaan Jukka Haapalaiselta 5:40
Sirpa Suutari-Jääskö joutuu pitämään TTK:n suunnitelmat salassa puolisoltaan Jukka Haapalaiselta.

Sirpa Suutari-Jääskö työskentelee Tanssii Tähtien Kanssa -tuotannossa tiiviissä yhteistyössä tanssiparien kanssa. 

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelmassa viimeisiä viedään ja kauden päättävä finaali koittaa sunnuntai-iltana 26. marraskuuta. Kauden ensimmäinen lähetys nähtiin syyskuun alussa, ja finaalin jälkeen TTK:ta on tänäkin syksynä tehty 12 suoran lähetyksen edestä. 

Ohjelman tuotanto vaatii paljon joka ikinen sunnuntai, mutta myös viikon muina päivinä. Heistä yksi on ohjelman show director Sirpa Suutari-Jääskö

– Tässä on mukana ihan kaikkien alojen osaajia. Meitä on yhteensä semmoinen 110 henkilöä tässä, ja nimenomaan sunnuntaina paikalla. Viikolla hommissa on myös työntekijöitä, jotka eivät ole sunnuntaisin täällä paikalla. Tämä on tämmöinen monipuolinen tuotanto, jossa tarvitaan vähän kaikkea. 

Suutari-Jääskö itse on töissä sekä viikolla harjoitussaleilla, että sunnuntaisin suorissa lähetyksissä. Hän on itsekin ammattitanssija, joten yksi hänen työnsä merkittävistä tehtävistä on tarjota tanssipareille mahdollisimman paljon apua kunkin esityksen viilaamisessa huippuunsa.  

– Parit ovat tietysti vähän erilaisia. Joillekin kestää sanoa vähän enemmän tässä sunnuntaina ja joillekin vähän vähemmän. Jotkut haluavat oikein haastavaa porkkanaa ja toiset haluavat sitten enemmän sellaista hyväksyntää. Aina parikohtaisesti mennään. 

Suutari-Jääskön puoliso Jukka Haapalainen  toimii Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomariston puheenjohtajana. Vaikka tuotannon asioista puhutaankin myös kotona, on paljon sellaista, mitä Suutari-Jääskö ei voi puolisolleen kertoa. 

– En saa itseasiassa paljastaa asioita. Ja itsekin haluan, että Jukka tulee tietämättömänä studioon sunnuntaisin, koska silloin hänenkin reaktiot ovat varmasti enemmän luonnollisia, kuin että minä olisin jotenkin värittänyt niitä etukäteen. 

Yllä olevalla videolla Sirpa Suutari-Jääskö kertoo, millaisia keskusteluja käy Jukka Haapalaisen kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta ja mitkä ovat hänen työnsä suurimmat haasteet. Lisäksi videolla kurkistetaan TTK:n ohjaamoon. 

Tanssii Tähtien Kanssa -finaali sunnuntaina klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat