Kylkiluunsa katkaissut Emma Kimiläinen paljastaa – kipulääkkeiden vaikutus yllätti suorassa TTK-lähetyksessä: "Ei ollut mitään hajua, mitä siinä tapahtuu"

Vahvasti aloittanut Emma Kimiläinen putosi TTK-kisasta finaalin kynnyksellä 10:47
Vahvasti aloittanut Emma Kimiläinen putosi TTK-kisasta finaalin kynnyksellä

Emma Kimiläisen ja Matti Puron Tanssii Tähtien Kanssa -matka päättyi semifinaaliin, joka oli tanssiparille yllätys sekä pettymys.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman semifinaalin päätteeksi nähtiin ohjelman viimeinen pudotus ja tuomaripisteiden sekä katsojaäänten perusteella kilpa-autoilija Emma Kimiläisen  ja Matti Puron  TTK-matka tuli päätökseensä. 

Tiistaina 21. marraskuuta kaksikko vieraili Huomenta Suomen  nojatuoleilla kertaamassa omaa tanssisyksyään – vahingossa melkein täysin mätsäävissä vihreissä asuissa. 

– Kyllä tässä on varmaan sen verran tässä 14 viikon aikana kasvettu yhteen, että tämä meni ihan telepatialla tämä koodaus, Kimiläinen mietti. 

Semifinaalin jälkeen muun muassa sosiaalisessa mediassa kohistiin Kimiläisen ja Puron pudotuksesta, joka oli monien mielestä yllättävä. Kaksikon TTK-syksy oli alusta asti varsin vahva, sillä suitsutusta sekä hyviä pisteitä satoi tuomareilta viikko toisensa jälkeen. 

Kimiläinen kertoi olleensa itsekin yllättynyt siitä, että hän ja Puro putosivat kisasta semifinaalin päätteeksi. 

– Aloin ymmärtää siinä lähetyksen mittaan tietyistä pienistä asioista, että meille saattaa näin käydä. Mutta se on viihdettä ja niillä mennään, Kimiläinen pohti. 

– Niin finaalihan on aina tavoite. Kyllä mä ajattelin, että me oltaisiin siellä finaalissa oltu myöskin. 

Kulunut syksy oli käänteitä täynnä, ja lokakuussa uutisoitiin muun muassa Kimiläisen harjoituksissa katkenneesta kylkiluusta. Urheilija jatkoi kuitenkin kilpailua ja kertoi tuolloin kivun pysyneen hänelle sopivissa rajoissa. 

Kimiläisen mukaan katkennut luu lähti luutumaan hyvin ja hän pystyi treenaamaan TTK:n ajan melko hyvin loukkaantumisesta huolimatta. Voimakkaat kipulääkkeet vaikuttivat kuitenkin merkittävällä tavalla harjoitteluun. 

– Niistä kolmiolääkkeistä meni kuuppa niin sekaisin, että se oppimisprosessi vaikeutui tosi paljon. Jotenkin ei yksinkertaisesti tuon tyyppisessä tilanteessa ne signaalit mene aivoista lihaksiin niin nopeasti. Tuntuu, ettei sitä informaatiota pysty ottamaan niin hyvin vastaan ja käsittelemään sitä niin nopeasti, kuin normaalisti, kun olet vähän semmoinen sumuisempi. Se oli semmoinen henkinen paukku, joka laittoi myös vähän ärsyttämään, Kimiläinen kertasi. 

Myös erityisesti yhdessä suorassa lähetyksessä Kimiläinen huomasi toden teolla, ettei hän ollut aivan täydessä terässä. 

– Esimerkiksi meidän paso doblessa, minulla ei ollut mitään hajua, mitä siinä tapahtuu. Kaikki mitä siinä itse vedossa tapahtui, tuli jollain tasolla sieltä lihasmuistista, mutta päässä ei pyörinyt yhtään mitään. 

Alla olevalta videolta näet Emma Kimiläisen ja Matti Puron paso doblen brittiteemaisessa jaksossa Queenin Another One Bites the Dust -klassikon tahtiin.

Emma & Matti - Another One Bites The Dust 6:01

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat