Sinkkuna kesän viilettänyt Missi-Krista myöntää: Olen ihastunut

Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa Krista Haapalainen on toiveikkaana tulevaisuuden ja ihastuksen suhteen.

Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa Krista Haapalainen lomaili hiljattain Espanjassa Miss Suomi Bea Toivosen kanssa. Haapalainen kertoi reissukuulumisiaan MTV.fille Belge-ravintolan syntymäpäiväjuhlilla Helsingissä.

– Me saimme ihan uskomatonta palvelua, koko ajan meitä saatettiin sisään ravintoloihin ja pöytiin kannettiin juomia. Rentouduimme lomalla oikein kunnolla, otimme aurinkoa ja shoppailimme. Sellainen perinteinen turistireissu, Krista kertoo.

Kaunis missikaksikko sai varmasti espanjalaisten miesten päät pyörryksiin?

– Treffipyyntöjä tuli silloin tällöin, mutta ei sydän Espanjaan jäänyt.

Missistä kuitenkin huokuu, että jotain on nyt eri tavoin kuin ennen. Kaunotar myöntääkin olevansa hieman ihastunut.

– Olen vähän ihastunut kyllä, mutta ei tämä ole vielä mitään vakavaa. Löysin tänään ihan eri tavalla Bruno Marsin musiikin. Se varmasti myös kertoo siitä, että olen vähän ihastunut, Krista myhäilee silminnähden onnellisena.

Haapalainen ei halua kertoa, miten hän on ihastuksensa tavannut. Tämä tieto ”paljastaisi liikaa”. Aivan uudesta tuttavuudesta ei kuitenkaan ole kyse.

– Olen tuntenut hänet kyllä aika pitkään. Hän ei ole tunnettu henkilö, vaan minun silmiini hän on ihan ”tavis”. Emme hirveän tiiviisti tapaile, mutta puhumme paljon puhelimessa ja tekstailemme. Vähän sama tilanne kuin kavereidenikin kanssa, että on niin kiire, että ei juuri ehdi nähdä.

Haapalainen erosi pitkäaikaisesta poikaystävästään, jääkiekkoilija Eetu Pöystistä tammikuussa.  Kaksikko piti yhtä lähes seitsemän vuoden ajan. Sinkkukesästä nauttinut Haapalainen myöntää, että uusi ihastus tulee hyvään saumaan syksyn alkaessa.

– Olen toiveikkaana tulevaisuuden suhteen, mutta katsotaan nyt, pikkuhiljaa, Krista kihertää.

Lue myös:

    Uusimmat