Sinihomejuustolla kuorrutettua porsaan sisäfileetä

  • 600 g porsaan sisäfileetä
  • 150 g sinihomejuustoa
  • 2 sipulia
  • 1 purjon valkoinen osa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 tl hienonnettua timjamia
  • 1 dl lihalientä
  • 12 kirsikkatomaattia
  • voita
  • öljyä
  • 6 perunaa

Kuori ja suikaloi sipulit. Ripottele kuumalle pannulle hieman sokeria ja lisää sipulit. Ruskista ne ja lisää pannulle tilkka öljyä, paista hetki, lisää lihaliemi ja hauduta kannen alla pehmeäksi. Lisää timjami ja hauduta vielä hetki.

Leikkaa porsaan filee noiseteiksi ja paista ne pannulla molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Nostele noisetit uunipellille ripottele niiden pinnalle murennettu homejuusto. Laita samalle pellille kirsikkatomaatit ja ripottele niiden pinnalle hieman tomusokeria. Kuorruta 200 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.

Kuori ja kuutio perunat. Paista kuutiot pannulla voin ja öljyn seoksessa kypsiksi miedolla lämmöllä. Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja