Sillä siisti antaa siivoukseen vauhtia

Sillä siisti MTV3-kanavalla torstaisin alkaen 19.5. klo 20.30

Kesällä 2005 Maikkarilla moppi heiluu ja pölypallot saavat kyytiä. Uudessa Sillä siisti -viihdeohjelmassa kaksi tarmokasta siivoojaa, Tanja ja Erja, etsivät Suomen likaisimmat kodit ja puhdistavat ne uuteen uskoon. Sillä siistin siivoojat eivät ole mitään harmaita varpusia, vaan sanavalmiita, hauskoja ja ammatistaan ylpeitä huippuasiantuntijoita.

Sillä siistin siivoojat Tanja ja Erja vierailevat kesän mittaan kymmenessä tavallisessa, joskin tavallista sotkuisemmassa suomalaisissa kodissa. Tiiminsä kanssa he opettavat sottaisimmatkin asukit puhtaiksi, eikä tehokaksikolta jää mikään kohta huomaamatta. Kun jynssääminen ja siivoaminen on tehty, eksperttimme käyvät kotien omistajien kanssa läpi yksinkertaisen siivoussuunnitelman huushollin kunnossapitämiseen. Muutaman viikon päästä tehtävä tarkastuskäynti paljastaa miten opit tehosivat. "Mikään ei alan ammattilaisina meitä enää järkytä. Toki meitä on kummastuttanut näkemämme yltiöpäinen epäjärjestys ja hälläväliä -tyyli oman kodin suhteen. Kuinka ihmiset voivat elää tämän sotkun keskellä tekemättä edes pientä perusjärjestelyä?", ihmettelevät Tanja ja Erja kuvausten keskellä.

Tanja ja Erja kuitenkin tietävät, että ihmisten tavat voivat muuttua, kunhan heitä vain hieman autetaan alkuun, siitä ohjelmassakin on kyse. "Meidän käsittelymme jälkeen nämä ihmiset onnistuvat varmasti - siivoamme asiakkaat heidän sieluaan myöten", nauraa tehokaksikko.

Sillä siisti, alkuperäiseltä nimeltään How clean is your house? on ollut huippusuosittu jo Iso-Britanniassa, Hollannissa ja Saksassa. Brittiversio nähdään Maikkarilla heti kotimaisen version jälkeen 28. heinäkuuta alkaen.

Sillä siisti -sarjan tuottaa Fremantle Entertainment Oy.

Sillä siisti -nettisivut aukeavat toukokuun puolivälissä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja