Sijalta 30 voittajaksi! Alppitähti teki ennennäkemättömän sensaatiotempun

Sveitsin Daniel Yule nousi sensaatiomaisen toisen kierroksen laskunsa turvin voittoon Chamonix'n maailmancup-pujottelussa sunnuntaina.

Lähtönumerolla viisi radalle ampaissut Yule ei onnistunut avauskierroksella toivotusti ja selvisi viimeisenä laskijana täpärästi toiselle kierrokselle sijalta 30. Yule oli ennen toista kierrosta 1,93 sekuntia kisaa johtanutta Clement Noelia perässä.

Yulen toinen lasku oli kuitenkin huima. Sveitsiläinen oli toisella laskullaan muita reilusti nopeampi ja nousi sensaatiomaisesti voittoon ennen maanmiestään Loic Meillardia (+0,16) ja Noelia (+0,18).

Yule on ensimmäinen laskija pujottelun maailmancup-historiassa, joka on noussut toisella kierroksella 30. sijalta voittoon.

Voitto oli Yulelle uran seitsemäs maailmancupissa. Yule on pujottelucupissa nyt sijalla kolme.