Siilinjärven 92 miljoonan euron voittokuponki vaihtanut paikkaa: ”Se on hyvässä jemmassa”

Siilinjärvellä on ollut tänään päällä todellinen hulina, kun paikallisessa K-Supermarket Herkkupadassa oli saatu valtava 92 miljoonan Eurojackpot voitto. Voitto meni 50 hengen porukalle.

Voittokupongin myynyt kauppias Jyrki Huttunen kertoo MTV Uutisille, että päivä on ollut vauhdikas aamusta lähtien.

Tuoreita miljonäärejä on päivän mittaan käynyt Huttusen kaupalla. Huttusen mieleen ovat jääneet vahvat tunnereaktiot.

– On ollut kyyneliä, iloa, naurua ja halauksia. Osa tuli kiittämään. Olen ollut yli 12 vuotta yrittäjänä Siilinjärvellä joten vuosien aikaan on tullut paljon tuttuja. Kyllä siinä itsekin herkistyi.

Huttunen naurahtaa, että jatkossa kaupan hyllyltä voisi löytyä vaikka kaviaaria Siilinjärven kymmenille uusille miljonääreille.

– Luulen, että saan 50 aika hyvää kanta-asiakasta tästä eteenpäin. Toivotaan, että jotain hyviä isoja tilauksia tulee, koska sekin palvelu hoidetaan.

Voittokuponki oli aiemmin päivällä laitettu turvaan kassakaappiin. Huttunen toteaa, että nyt 92 miljoonan arvoinen kuponki on ”tallessa”.

– Nyt se on hyvässä jemmassa, Huttunen toteaa arvoituksellisesti.

Huttusen mukaan megavoitoa juhlistetaan kaupassa ensi viikolla kakkukahveilla.

– Tämä on ollut käsittämättömän upeaa. Tämä on Siilinjärvelle niin hieno, iso ja tärkeä asia. Olen niin iloinen tästä asiasta ja luulen, että saimme Siilinjärven kuntaa Suomen, Euroopan ja jopa maailman kartalle.

Lue myös:

    Uusimmat