Suomi sai kertaheitolla 50 uutta Eurojackpot-miljonääriä – jymyvoiton myynyt kauppias hehkuttaa: "Olen niin täpinöissäni – ihan huikeaa!"

Siilinjärven massiivinen 92 miljoonan Eurojackpot-voitto meni 50 hengen porukalle, kertoo voittokupongin myynyt K-kauppias. 

Eurojackpotin päävoitto osui Suomeen myöhään eilen illalla.

Voittanut kuponki pelattiin K-Supermarket Herkkupadassa Siilinjärvellä.

Kauppias Jyrki Huttusen mukaan voittaija on kaikkiaan mahdollisesti jopa 50, sillä voittokuponki oli 50 hengen porukkalotto. 

– Siilinjärvelle tupsahti 50 miljonääriä, häkeltyneen kuuloinen Huttunen sanoo.

Kauppias kertoo kuulleensa megavoitosta heti aamusella. Huttusen mukaan yli 90 miljoonan euron arvoinen voittokuponki on kaupan hallussa.

– Se oli käsittämätön juttu. Kaupalta soitettiin aamulla ja kerrottiin, että nyt on suurvoitto tullut. Sieltä kysyttiin, että mitähän täällä tehdään.

Huttusen on puhelimessa vaikea pidätellä innostuneisuuttaan.

– Pienelle kaupungille tällainen Euroopan laajuinen megapommi. Olen niin täpinöissäni – ihan huikeaa! hän summaa.

Hänen mielestään on hienoa, että voittosumma jakautuu useammalle henkilölle. 

– Jos yhdelle pamahtaisi tällainen potti, siinä voisi jo pää levitä. Kyllä se varmaan leviää tuollaisestakin summasta. Joka tapauksessa ihan huikea juttu!

Kauppias kertoo, että ensi viikolla K-Supermarket Herkkupadalla on juhlaviikko ja muiden juhlallisuuksien lomassa kauppa muistaa tapahtumilla Eurojackpot-voittajiaan.

– Kakkukahvit ja varmasti laitetaan fanfaaria soimaan. Isosti mennään. 

Veikkauksen mukaan voittokupongilla oli pelattu järjestelmäpeliä, johon osui myös pienempiä alavoittoja. Niiden vuoksi voittosumma on kokonaisuudessaan lähes 92 miljoonaa euroa.

Tarkka summa on 91 938 695 euroa.

Kyse on kaikkien aikojen suurimmasta Eurojackpot-voitosta.

Lue myös:

    Uusimmat