Showgirls-tähti Gina Gershon on sähäkkä kissanainen – katso!

1990-luvun Showgirls-elokuvasta tuttu näyttelijätär Gina Gerhson kutsuu itseään tätä nykyä "hulluksi kissanaiseksi", eikä syyttä: tähti on kirjoittanut kokonaisen kirjan kissaystävistään sekä siinä samassa tosirakkauden metsästyksestä.

Kuvankaunis näyttelijätär Gina Gershon, 50, tunnetaan pitkälti 1990-luvun rooleistaan elokuvissa kuten Face/Off – kahdet kasvot, Showgirls ja Coctail.

Nainen on antanut äänensä myös The Batman -animaatiosarjan Kissanaiselle, Selina Kylelle. Tämä lienee ollut varsin mieluisa rooli, sillä Gerhson paljastaa olevansa itse aikamoinen kissaihminen.

Kissan ja tosirakkauden metsästystä

Gina Gershon asuu tätä nykyä kahdestaan kissansa Cleon eli Cleopatran kanssa New Yorkissa. Kissa on näyttelijälle niin rakas, että nainen on jopa kirjoittanut kokonaisen kirjan kissastaan, jossa käsitellään rakkaan lemmikin kaksi kuukautta kestäneestä katoamistempusta kymmenen vuoden takaa.

Nokkelasti nimetyssä In Search Of Cleo: How I Lost My Pussy and Found My Mind -kirjassa näyttelijä kertoo jopa palkanneensa lemmikkeihin erikoistuneen meedion löytääkseen kadonneen kissansa.

Mutta kissa-aihe avasi myös muita näkökulmia:

– Halusin kirjan vastaavan myös seurustelusuhteita. Kissat voisi vaihtaa miehiin. Loppupeleissä se kertoo siitä, mitä olemme valmiit tekemään löytääksemme rakkautta, Gerhson kertoo.

– Sillä hetkellä kissani oli elämäni rakkaus. Ja on edelleen.

Kirjassa Gine Gerhson kertoo muistakin elämänsä kissoista sekä rakentaa syy-seuraus-suhteita hänen kissarakkautensa ja seurustelusuhteittensa välille. Kirja kertoo yhtä lailla tosirakkauden etsinnästä kuin myös hänen kissoistaan.

– On totta, että pidän enemmän kissoista kuin koirista. Minulla ei ole mitään koiria vastaan, mutta pidän kissojen hienostelevuudesta – koirat taas rakastavat sinua ehdoitta. Kissa katsoo sinua ja kävelee pois. Koirat luottavat keneen tahansa. Ne ovat erittäin harkitsemattomia, Gershon pohtii US Todayn haastattelussa.

Testaa itsesi (ja kissamaisuutesi) persoonallisuustesteillä:

Lue myös:
Oletko kiinnostunut syksyn uutuuskirjoista? Katso tiistaisin AVAlla klo 19.30!

Vai ovatko koirat lähellä sydäntäsi? Tutustu -sarjaan AVAlla maanantaisin klo 19.30!


AVA

Lähteet: Splash, Consciouscat.net, Usatoday.com

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja