SHL:n finaalissa hurjaa maali-iloittelua – Frölundan suomalaishyökkääjä alusti komean osuman

Joel Mustonen syötti Frölundan 2-1 -maalin 3:09
Frölundan Joel Mustonen syöttää joukkueensa johtomaalin.

Frölundan suomalaishyökkääjä Joel Mustonen syötti  2–1-osuman Djurgårdenia vastaan SHL:n finaaliavauksessa.

Frölunda johti ottelua 1–0 avauserän jälkeen, vaikka Djurgården vei laukaukset 14–11.

Toisen erän alussa alkoi tapahtua, ja katsojat näkivät kolme maalia parin minuutin sisään. Ensin Marcus Davidsson tasoitti ottelun (2.13), kunnes Joel Mustonen syötti Jakob Moveraren johtomaalin (3.09). Mustonen teki syötön jälkeen vielä hyvän hyppymaskin.

Sen jälkeen vielä Linus Hulström teki Djurgårdenin 2–2-tasoituksen (4.25).

Frölunda siirtyi kolmannen kerran johtoon, kun Chay Genoway teki lukemiksi 3–2 ajassa 13.18. Frölundan ylivoima osoitti vaarallisuutensa, kun Brandon Gormley laukoi tulisesti kahden erän jälkeen lukemiksi 4–2.

Kaikki finaaliottelut C Morelta ja cmore.fi-suoratoistopalvelusta. Finaalit selostaa Teppo Laaksonen.

SHL-finaalien aikataulu:

Su 21.4. klo 15.50 Frölunda-Djurgården
Ti 23.4. klo 20.20 Djurgården-Frölunda
To 25.4. klo 20.20 Frölunda-Djurgården
La 27.4. klo 16.05 Djurgården-Frölunda
Ti 30.4. klo 20.50 Frölunda-Djurgården (tarvittaessa)
To 2.5. klo 20.20 Djurgården-Frölunda (tarvittaessa)
La 4.5. klo 16.05 Frölunda-Djurgården (tarvittaessa)

Jacob Peterson vie alla olevalla videolla Frölundan johtoon Djurgårdenia vastaan.

Jacob Peterson avasi maalihanat SHL-finaaleissa 1:07