Shirly Karvinen paljasti totuuden kuvan takaa – näin Pena-koira poseerasi kiltisti kameralle: "Saatoin pitää…"

Shirly Karvinen paljastaa – on juhlinut Flo Ridan kanssa 0:30
Miten tilanne eteni ja mitä Shirly Karvinen puhui Flo Ridan kanssa?

Shirly Karvinen paljasti salaisuuden someseuraajilleen kuvan takaa.

Radiojuontaja Shirly Karvisella on suloinen koira Pena, joka vilahtelee usein emäntänsä sosiaalisessa mediassa. Penalla oli viime viikonloppuna kaunistautumispäivä, kun tämä kävi trimmaajalla.

Karvinen julkaisi Instagramissa kaksi kuvaa koirastaan, joka poseeraa reippaasti kameralle. Radiojuontaja kuitenkin paljasti someseuraajilleen totuuden kuvan takaa.

– Penan kesätukka. Saatoin pitää puhelimen vieressä palasen poroa, et sain sen posettaa näin. Tän perheen lihansyöjä, Karvinen kirjoitti kuvien yhteyteen.

Molemmat kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Karvinen vieraili tänä keväänä Maikkarin Kuutamolla-ohjelmassa, jossa vieraiden pitää kertoa kaksi totuutta ja yksi valhe. Muiden vieraiden pitää arvata, miksi kolmesta väittämästä on valhe.

Karvinen paljasti ohjelman aikana, että hän on aikoinaan päässyt viettämään iltaa samaan seurueeseen yhdysvaltalaisräppäri Flo Ridan kanssa. 

Kyseessä olivat Filippiineillä järjestetyt Miss Universum -kilpailut, jossa artisti oli esiintymässä. Flo Rida viihtyi myös kisojen jatkoilla, jolloin Karvinen päätyi kontaktiin tämän kanssa. 

Miten tilanne eteni ja mitä Shirly Karvinen puhui Flo Ridan kanssa? Katso yllä olevalta videolta. 

Lue myös:

    Uusimmat