Shirly Karvinen on rakastunut uuteen työhönsä: "Olen löytänyt oman juttuni!"

Shirly Karvisen radioura on lähtenyt mukavasti käyntiin.

Vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen löysi kesällä itselleen täysin uuden työn, kun hän aloitti radiojuontajana SuomiRock-kanavalla. Karvinen kertoo MTV:n haastattelussa Granon hyväntekeväisyysillassa olevansa aivan rakastunut uuteen työhönsä.   

– Se on ehdottomasti maailman hauskinta työtä, olen selkeästi löytänyt oman juttuni!

Uusi työ on tuonut mukanaan uudenlaisen arjen, johon kuuluu olennaisesti aikaiset herätykset aamuisin. Karvinen kertoo, että aikaisin herääminen on vaatinut totuttelua, mutta rytmin kestää hyvin vaikka päiväunien voimalla.

– Olen enemmän yökukkuja kuin aamuvirkku ja tein aikaisemmin paljon yötöitä. Minulla ei ole ikinä ollut tällaista rytmiä joten huomaan, että varsinkin kropalla kestää kauan tottua tähän!

Toistaiseksi Karvinen haluaa keskittyä mahdollisimman täysillä radion tekemiseen, joka on hänelle vielä aivan uutta. Opittavaa on vielä paljon, niin tekniikan kuin juontamisen puolella. Tulevaisuudessa Karvinen haluaa kuitenkin vielä varmasti etsiä itselleen uusia haasteita. Missiä kiinnostavat erityisesti erilaiset juontajan työt.

Radiotöiden lisäksi Karvisen kalenteria täyttää pian alkava Miss Suomi-kiertue. Hänen on pian luovuttava kruunustaan ja tehtävä sijaa seuraavalle Miss Suomelle. Kiireinen arki ei Karvista haittaa, vaan hän on onnellinen saadessaan tehdä unelmiensa työtä.

– Saan olla todella onnekas siitä, että voin elättää itseni työllä, jota rakastan! Se ei ole mikään itsestäänselvyys, varsinkaan tällä alalla. 

Lue myös:

    Uusimmat