Seurapomo vahvistaa: Teemu Selänteen Eetu-poika Mestikseen

Teemu Selänteen Eetu-poika jatkaa jääkiekkouraansa Mestiksessä. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Eetu Selänne pelaa suomalaisessa seurassa.

Heinolan Peliittojen joukkueenjohtaja Marko Nyman vahvistaa MTV Urheilulle, että 24-vuotias Selänne saa käynnissä olevalla kaudella näytönpaikan joukkueessa. Nymanin mukaan seura tiedottaa asiasta lisää torstaina. 

Selänteen kauden piti alkaa SPHL:n Roanoke Rail Yard Dawgsin pelipaidassa, mutta hän ei pelannut seurassa otteluakaan. SPHL on yksi jääkiekon alasarjoista Yhdysvaltain kaakkoisosassa.

Tätä ennen Selänne on pelannut Pohjois-Amerikassa muun muassa eri tasoisia yliopistosarjoja ja nuorten USHL-sarjaa. Selänne on syntynyt Yhdysvalloissa, joten hän on Suomen ja Yhdysvaltain kaksoiskansalainen.

Leijonat-legendan pojan uran ainoa suomalaismauste on ollut toistaiseksi neljä poikien maaottelua vuonna 2015. Kyseessä oli testiturnaus.

Peliitat on Mestiksen sarjataulukossa yhdeksäntenä. Se pelaa seuraavan ottelunsa tulevana perjantaina Kajaanin Hokkia vastaan vieraissa.

Suomikiekko kertoi ensimmäisenä Selänteen tulosta Mestikseen. Ilta-Sanomat uutisoi aiemmin hänen siirtyvän Peliittoihin.

Lue myös:

    Uusimmat