Seurapiiritähdet saapuivat lastensa kanssa Toy Story 4 -elokuvan kutsuvierasnäytökseen – katso kuvat!

Useat seurapiiritähdet saapuivat Toy Story 4 -elokuvan kutsuvierasnäytökseen pienokaiset mukanaan.

Suositun lastenelokuvan Toy Story 4 kutsuvierasnäytöstä juhlittiin 3. syyskuuta Helsingissä. Tapahtumaan saapui paikalle lukuisia tunnettuja kasvoja.

Entinen alppihiihtäjä Kalle Palander saapui näytökseen kolmen lapsensa kanssa. Mies kertoi MTV Uutisille aiemmin kesällä muuttavansa perheensä kanssa Tornioon. Muuttoaikeet ovat edelleen näköpiirissä.

– Nyt näyttäisi siltä, että mennään sinne. Meillä on pieniä eläinteknisiä ongelmia hevosten kanssa, joten sen takia tämä lähtö on viivästynyt. Meillä on ollut Torniossa jo 10 vuotta talo, Palander kertoi kuulumisistaan.

Nina Tapion upeaa ääntä kuullaan elokuvassa Jessie-hahmon roolissa.

– Olen Jessie cowboy-tyttö, kyllä se muistuttaa jonkin verran myös minua. Hän on räväkkä toiminnan nainen, kuten minäkin, Tapio kuvailee.

Myös laulajatähti Anna puu saapui tilaisuuteen lapsensa kanssa. Puu kertoi käyvänsä usein elokuvissa pikkuisensa kanssa.

– Kyllä me käymme katsomassa kaikki piirretyt. Hän on suuri leffojen ystävä kuten minäkin, laulaja kuvailee.

Naisen lempielokuviin kuuluvat Disneyn tutut klassikot.

– Kaunotar ja Hirviö, Pieni merenneito. Tykkään kyllä myös paljon Pixarin elokuvista, ne sopivat meille molemmille. Niistä lemppari on Inside Out, sen jaksan katsoa monta kertaa, Puu kertoo.

Putous-tähti Mikko Virtasella on kiireinen syksy. 

– Keikkailen ja teen improjuttuja. Olen myös Laavu-nimisessä jännärissä näyttelijänä, Virtanen kertoi kuulumisistaan.

Toy Story 4 -elokuva tulee ensi-iltaan 6 syyskuuta. Elokuvan äänitähtinä kuullaan muun muassa Antti Pääkköstä, Santeri Kinnusta, Sanna Majuria, Joonas Nordmania, Ville Eerikkilää ja monia muita viihdemaailmasta tuttuja nimiä.

Lue myös:

    Uusimmat