Seurapiirikaunotar Rosanna Kuljulla pitkä lista vaatimuksia tulevalle kumppanille: "En halua ketään sellaista, joka ei osaa tehdä itse tulta"

Seurapiiritähti Rosanna Kuljun treffielämä on hiljaista.

Miss Helsinki -kilpailua järjestävällä Rosanna Kuljulla pyyhkii työrintamalla hyvin. Nainen kasvattaa kauneuskilpailun lisäksi omaa sosiaalisen median brändiään. Kaunotar kertoi työ- ja yksityiselämän kuulumisistaan Granonin ja Helsinki City Runin VIP-illassa.

Kulju erosi vuosi sitten poikaystävästään. Sinkkuna viihtyvä kaunotar ei ole löytänyt uutta miestä rinnalleen.

– En tiedä mistä löydän prinssini. Tuleeko se vastaan jossain nyrkkeilysalilla, vai minun oveni taakse? En jaksa etsiä sitä. Viestejä tulee, mutta ei ole ketään sellaista, jonka kanssa jaksaisi lähteä kahville, missiemo kertoo.

Määrätietoisen naisen lista tulevan kumppanin suhteen on pitkä.

– Hänen pitää olla hauska, komea, huolehtivainen. Osaa tehdä itse tulen. En halua ketään sellaista kehäkolmosen sisäpuolelta, joka ei osaa tehdä itse tulta. Lista on pitkä, Kulju avautuu.

Miss Helsinki -kisaa jo toistamiseen pyörittävä Kulju kertoo viime syksyn kilpailun olleen erityisen raskas. Uusia missejä etsitään jo toukokuun alusta alkaen, kun kisa käynnistyy uudelleen.

Kaunotar kertoo tehneensä muutoksia kisaan.

– Kaikki ovat tienneet, että olen niin määrätietoinen tässä. Olen muuttanut kisassa paljon asioita. Sen voi tehdä kuin se on oma.

 

Lue myös:

    Uusimmat