Seuraa Kimi Räikkösen ja Valtteri Bottaksen kaikki F1-viikonloput kuskien näkökulmasta – C Moren suoratoistopalveluun uusi ominaisuus

Valtteri Bottaksen ja Kimi Räikkösen jokainen F1-viikonloppu on alkavalla kaudella mahdollista seurata entistä tarkemmin C Moren suoratoistopalvelun uuden ominaisuuden ansiosta.

C More tuo alkukauden aikana suoratoistopalveluunsa live-lähetyksien lisäksi suomalaiskuskien ja kolmen muun kiinnostavimman kuljettajan on-board-signaalit suorana kaikkiin ajotapahtumiin.

Palvelusta löytyvät myös mm. suorat ajanotto- ja varikkosignaalit. Cmore.fi:n F1 Livecenterin avulla katsomiskokemusta voi muokata desktop-laitteella haluamakseen tai seurata lisälähetyksiä 2nd screen -kuvanlähteenä mobiililaitteella.

F1-kauden lähetykset käynnistyvät C Morella ja suoratoistopalvelussa jo tulevana sunnuntaina F1 Extralla. Talvitestit alkavat maanantaina 18. helmikuuta Barcelonassa.

C More esittää jokaisen testipäivän iltana koosteen päivän tapahtumista. Myös MTV3-kanavalla ennakoidaan vahvasti kauden alkamista. Luvassa on F1 Extra -lähetyksiä ja Formulasirkuksen erikoisjaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat