Serie A:n kärkiseuran kohupelaajan raju avautuminen vuoti julki: "Yksikin kannattaja, joka tulee suutelemaan takamustani, saa tuta helvetin"

Jalkapallon Italian Serie A:n Inter Milanissa pelaava suurissa kohuissa ryvettynyt Radja Nainggolan hyllytettiin seuran toimesta joulun alla kaikesta urheilutoiminnasta. Nyt belgialainen on jälleen uuden kohun ympäröimänä. Hänen puhelinkeskustelunsa on vuotanut julki, jossa hän purkautuu tilanteestaan Interistä, ja myös seuran kannattajat saavat osansa.

Täksi kaudeksi Romasta Interiin siirtynyt Nainggolan on ääninauhan mukaan kyllästynyt Interiin ja tahtoo palata takaisin Roman paitaan.

– Mamma mia, minä aiheutan karmean sotkun täällä. Tahdon tulla takaisin. Antaisin mitä vain, jos aikani täällä olisi loppu. Jos yksikään Interin kannattaja tulee suutelemaan takamustani, saa hän tuta helvetin, Nainggolan sanoo.

– No, olen hyvää pataa Totin kanssa, ehkä saan painostettua häntä. Silloin tosin joudun aiheuttamaan kaaoksen, jotta pääsen täältä pois, Nainggolan jatkaa.

Nainggolanin mahdollinen siirtyminen takaisin Roomaan voi olla epävarmaa, sillä todennäköisesti seura ei tahdo pelaajaa takaisin. Syynä tähän olisi kentän ja sen ulkopuoliset ongelmat. 

Inter Milan on 17 pelatun kierroksen jälkeen sarjan kolmantena. Sillä on matkaa kärjessä majailevaan Juventukseen 16 pistettä.

Lue myös:

    Uusimmat