Senni Salminen kolmas kelpo tuloksella – kolme ensimmäistä hyppyä hämmentävän tasaisia

Senni Salminen kolmas kelpo tuloksella 0:44
Katso videolta Senni Salmisen suoritus.

Senni Salminen on sijoittunut kolmanneksi Boris Hanzekovićin muistokilpailun kolmiloikassa Kroatian Zagrebissa. Salmisen paras hyppy 14,24 syntyi viimeisellä kierroksella.

Kilpailun voitti Jamaikan Shanieka Ricketts uudella kisaennätyksellä 14,77. Kakkonen ennen Salmista oli Slovenian Neja Filipic omalla ennätyksellään 14,37.

Salminen aloitti kilpailun tasaisesti, sillä hän hyppäsi kolme hyppyä sentin sisään. Kaksi ensimmäistä kantoi sentin päälle 14 metriä ja kolmas sentin pidemmälle.

Muista päivän suomalaisista Sanne Erkkola oli keihäskisan neljäs tuloksella 58,45. Hän jäi kolmostilasta 11 senttimetriä. Reetta Hurske oli naisten pika-aitojen neljäs ajalla 13,13.

Pääkuvan videolla Senni Salmisen pisin loikka.