Seniorimiehet karkasivat vanhainkodista – löytyivät festareilta kuuntelemasta heavya

16:34

Saksalaisessa vanhainkodissa ehdittiin jo hetkeksi huolestua, kun kahta seniorimiestä ei näkynyt missään. Onneksi miehet löytyivät kuitenkin läheltä, kertovat Deutsche Welle ja Metro.

Katso yllä olevalta videolta keskustelua vanhustenhoidon laminlyönneistä.

Toimituksen lisäys: Itzehoen poliisiviranomainen tiedotti, että karanneet olivat 58- ja 59-vuotiaat potilaat mielenterveyspotilaiden hoitokodista. Festareiden sijaan he pääsivät Wackenin kylään, josta löytyivät huonossa kunnossa Associated Press kertoo.

Saksassa kaksi senioria karkasi vanhainkodista perjantaina päästäkseen maailman suurimmille heavy metal -festivaaleille, Wacken Open Aireille.

Hoitokoti otti yhteyttä poliisiin, kun kahta herraa ei löydetty mistään. Poliisi kertoo, että miehet löytyivät festivaaleilta väkijoukosta kello kolmen aikaan yöllä.

Vanhukset olivat poliisin lausunnon mukaan hämmentyneitä ja eksyksissä.

"He selkeästi pitivät metallifestivaalista"

Miehet eivät olleet halukkaita lähtemään neljän päivän festivaaleilta, joten poliisi joutui saattamaan seniorit takaisin vanhainkotiin taksin ja yhden poliisiauton kanssa.

– He selkeästi pitivät metallifestivaalista, poliisi kommentoi.

Wacken Open Air järjestetään vuosittain Schleswig-Holsteinissa, Pohjois-Saksassa. 1.-4. elokuuta järjestetty festivaali oli tänä vuonna loppuunmyyty, ja sinne odotettiin jopa 75 000 kävijää.

Lähteet: Deutsche Welle, Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja