Mainos

Seksin suurostajan mielipiteet raivostuttavat

Juttu seksipalveluiden suurkuluttajasta on kerännyt kommenttiryöpyn. MTV3:n 45 minuuttia -ohjelman haastattelema seksipalvelujen ostaja Erkki Penttinen on kertonut oman puolensa vellovaan seksinostokohuun.

Hän puolustaa seksin ostamista ja kertoo elämänsä aikana ostaneensa seksiä ainakin 1500 naiselta.

– Tämä seksin saaminen on monille miehille aivan yhtä tärkeä asia elämässä kuin ruoka, juoma ja vessassa käynti, hän sanoo.

Uutisen kommenttiosiossa keskustelu käy vilkkaana. Kommentteja on sekä puolesta että vastaan. Ohjelman ennakkojuttu on kerännyt jo lähes 400 kommenttia.

– Ällöttävää, että hän vaatii, että jokaisen miehen ihmisoikeuksiin pitäisi kuulua saada tilata parikymppinen missi oven taakse. Sama lainsäädäntö tännekin kuin Ruotsissa, Norjassa ja Islannissa jo on.

– Oma mielipiteeni on, että jos joutuu seksistä maksamaan, niin se on eräänlainen epätoivon merkki. Jotain on siis pahasti vialla, jos ei ilmaiseksi saa.

– Koska saadaan maistaa sellaista tasa-arvoa, jossa tällainen naispuolinen Pentti 67v. voisi tilata nuoren venäläismiehen suoraan kotiovelle?

Penttiselle löytyy myös ymmärtäjiä:

– Oletteko koskaan miettineet, jos onkin mies, joka ei edes halua parisuhdetta? Tai että on ollut suhteessa ja on pettynyt siihen?

– Valinta on jokaisen oma. Tämän pitäisi olla mahdollista, laillisissa paikoissa. Tällöin kaikesta huolehdittaisiin eri tavalla, kuin mitä tänään tehdään.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.