"Maksullinen seksi on kuin vessassa käyntiä"

Keminmaan prostituutiobisneksen paljastanut MTV3:n 45 minuuttia -ohjelman juttu herätti kiukkuista palautetta seksin ostajien keskuudessa. Yksi postia lähettäneistä, seksipalvelujen suurkäyttäjä Erkki Penttinen, 67, halusi kertoa asiasta oman puolensa.

Penttinen kertoo ostaneensa elämänsä aikana seksiä ainakin puoleltatoistatuhannelta naiselta. Haastattelussa hän painottaa eroa tasokkaiden naisten ja köyhien naisten välillä. Hän kertoo käyneensä monien venäläisnaisten kotona katsomassa elinoloja - ja sanoo ymmärtävänsä, miksi he tulevat Suomeen myymään seksiä.

– Oli yksikin tapaus, jossa kävin pari viikkoa sitten Pietarissa nuoren naisen kotona. Hänellä oli parivuotias lapsi ja vanha isoäiti vaatimattomassa huoneessa. Kyllä maksoin etukäteen, mutta lopulta vain halasin tyttöä ja lähdin tippa linssissä pois.

Penttinen puolustaa seksin ostamista eikä näe siinä moraalisia ongelmia. Seksin saamista hän pitää miehille yhtä tärkeänä kuin ruokaa, juomaa ja vessassa käyntiä.

– Mistä miehet saisivat naisseuraa, jos venäläisnaisia ei olisi?

– Mutta parittaminen on paha juttu. Tallinnassa tiedän yhden nuoren tytön, joka rahapulassa joutui 17-vuotiaana parittajien uhriksi. Hän on nykyään huumeiden orjana. Parittajien uhreille ei jää yhtään rahaa käteen, mafia ottaa kaiken, Penttinen sanoo ja lisää vaistoavansa heti, jos nainen on parituksen uhri.

Penttinen on kuitenkin itsekin takavuosina järjestänyt naisia suomalaismiehille Venäjältä oman yrityksensä kautta. Bisnes loppui, kun suomalaismiehet kohtelivat naisia väkivaltaisesti.

Nykyisin Penttinen väittää saavansa tarvittaessa missitasoisen naisen kotiinsa kuudessa tunnissa Pietarista tutun kuljettajan kautta. Kuljettaja ottaa keikasta vain 20 euron korvauksen.

Hänellä on kokemusta myös vuokravaimoista, jotka tulevat suomalaismiesten koteihin. Seksin lisäksi naiset siivoavat ja vaikka pesevät ikkunoita.

– He eivät määrittele hintaa, yleensä heille annetaan viikon, parin tai vaikka kuukauden oleskelusta tonni tai pari. Täällä sitten heille ostellaan vähän vaatteita ja muuta.

Kaksi kertaa suomalaisnaisen kanssa naimisissa ollut Penttinen sanoo valitsevansa venäläisnaisen, jos vielä joskus menee naimisiin.

– Auto ja koira Saksasta, vodka Suomesta ja vaimo Venäjältä, Penttinen kiteyttää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja