Seksileikit menivät pahasti pieleen – naista ammuttiin sukupuolielimiin hengenvaarallisesti

Isossa-Britanniassa oikeus on käsitellyt pahoinpitelyrikosta, joka sai alkunsa pieleen menneestä seksileikistä, kertoo BBC.

Nainen sai hengenvaaralliset vammat, kun mies ampui seksifantasian aikana tätä vaginaan stockportilaisessa hotellissa tammikuussa. Mies tuomittiin kymmenen vuoden vankeustuomioon.

Manchesterin alueen poliisi on kuvaillut rikospaikkaa sokeeraavaksi. Poliisin saapuessa paikalle hälytyksen jälkeen he löysivät naisen, jota oli ammuttu vakavasti sukupuolielimiin. Nainen oli vammoistaan huolimatta pystynyt kertomaan ampujan henkilöllisyyden. Nainen kuljetettiin sairaalaan ja hänelle tehtiin mittava leikkaus.

Mies löydettiin turvakamerakuvien perusteella ja hänet pidätettiin kaksi päivää myöhemmin. Aseen mies oli poliisikuulusteluiden mukaan löytänyt pubin vessasta Leedsissä. Mies kertoi poliisille ottaneensa aseen tuhotakseen sen myöhemmin Manchesterissa.

Rikosta tutkineen tutkinnanjohtajan oikeudessa antaman lausunnon mukaan nainen jätettiin hotelliin pahasti verta vuotavana, joten mies ei selvästikään välittänyt naisen hengestä.

– Tämä oli kammottava rikos, joka jättää naiseen elinikäiset vammat.

Lue myös:

    Uusimmat